Kookboek Winterkost Jeroen Meus
Jeroen Meus is zonder twijfel Vlaanderens bekendste tv-kok. Hij begon zijn carrière als mede-eigenaar van restaurant Luzine in Leuven en roerde meermaals in de potten op Eén, vtm en Vitaya. Hij brak pas echt door bij het grote publiek dankzij het populaire kookprogramma Dagelijkse kost, dat hij al tien jaar lang elke avond presenteert. De reeks gelijknamige en al even succesvolle kookboeken die daarop volgden verleidden heel Vlaanderen tot achter het fornuis.
In het kookboek Winterkost heeft Jeroen Meus 75 nieuw recepten, perfect voor de winter!
Het boek bevat recepten voor ontbijt, brunch, lunch, diner en tussendoor. Het is geen winter zonder brood, verse soep, geurige ovenschotels, gebraad met kroketten en een stukje kruidige appelcake tussendoor.
Pluspunten:
Mooie illustraties
Recepten om de hele dag heerlijk te eten
240 pagina's
Editie: Paperback
Auteur: Meus, J.
Druk: okt 2018
Hoogte (mm): 241
Breedte (mm): 195
Diepte (mm): 17
Aantal pagina's: 240