Scanpan TO GO Travel Mug 287 ml, Primrose Yellow
Scanpan TO GO Travel Mug 287 ml, Primrose Yellow

Scanpan TO GO Travel Mug 287 ml, Primrose Yellow

Deze TO GO beker van Scanpan werkt met een eenvoudige drukknop. Druk de knop in en drink direct uit de beker. Druk hem nogmaals in en hij is weer volledig afgesloten en lekvrij. Te bedienen met 1 hand. Handig tijdens het autorijden. De beker past in de meest voorkomende maat bekerhouders. De beker is 18 cm hoog en heeft een diameter van 7 cm.

 

Tot wel 6 uur warm. BPA vrij.

Dubbelwandig RVS

Op voorraad
€ 22,90
Incl. BTW

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren

Type
Isoleerbeker
Kleur
Geel
Maat
287 ml
51000230
083421203441
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking