Masterclass 23cm Vierkante bakvorm
Masterclass 23cm Vierkante bakvorm
Masterclass 23cm Vierkante bakvorm
Masterclass 23cm Vierkante bakvorm
Masterclass 23cm Vierkante bakvorm
Masterclass 23cm Vierkante bakvorm

Masterclass 23cm Vierkante bakvorm

Of je nu een klein stukje rundvlees braadt, een partij brownies bakt of een lasagne maakt, met deze MasterClass vierkante bakvorm van 23 x 4 cm met antiaanbaklaag kun je elke keer met vertrouwen koken. Hij is perfect voor dagelijks gebruik en is gemaakt van robuust 1 mm koolstofstaal van commerciële kwaliteit dat is gegalvaniseerd om hem extra stevig te maken. Hierdoor kan hij de warmte van je oven gelijkmatiger absorberen en verdelen. Hierdoor krijg je consequent superieure resultaten, zonder dat je een onvoldoende gaar cakecentrum of een ongelijkmatig gekookt stuk vlees in zicht heeft.

Het is ook ontworpen om je voedsel zonder problemen los te laten, wat je ook kookt. Deze bakvorm is afgewerkt met een dubbele antiaanbaklaag Quantum II. Het geeft voedsel dus snel en gemakkelijk vrij, en in het geval van gebakken lekkernijen zoals cakes en brownies, zonder deze te beschadigen. Hierdoor hoef je aanzienlijk minder rommel schoon te maken, waardoor het afwassen een stuk eenvoudiger wordt. Het is ook een veilige keuze om mee te bakken, koken of braden.

Deze dubbele antiaanbaklaag is vrij van chemicaliën zoals polytetrafluorethyleen (PTFE), perfluoroctaanzuur (PFOA) en bisfenol A (BPA). Het is ook heel eenvoudig om de beste prestaties te behouden. Je kunt deze vierkante bakvorm eenvoudig afspoelen met warm water als je klaar bent, of, voor een nog snellere schoonmaak, in de vaatwasser zetten.

Het beschikt ook over opgerolde randen die, in combinatie met de robuuste constructie, het beschermen tegen roest.

Deze vierkante bakvorm met antiaanbaklaag van 23 x 4 cm wordt geleverd met 20 jaar MasterClass-garantie tegen materiaal- of fabricagefouten, evenals een antiaanbakgarantie van vijf jaar.

Op voorraad
€ 15,25
Incl. BTW

Type
Bakvorm
Materiaal
Carbonstaal
Kleur
Grijs
Maat
23 cm
KCMCHB13
5028250135841
Masterclass
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking