WMF 66-delige Bestekset Kineo
WMF 66-delige Bestekset Kineo
WMF 66-delige Bestekset Kineo
WMF 66-delige Bestekset Kineo
WMF 66-delige Bestekset Kineo
WMF 66-delige Bestekset Kineo

WMF 66-delige Bestekset Kineo

Modern, strak en helemaal on-trend is deze bestekset KINEO van WMF. Geïnspireerd door architectuur, automotive en interieur trends is het ontwerp tot stand gekomen. De schuine en verspringende lijnen en het facet randje zorgen voor beweging en omlijsten een bord perfect wanneer je de tafel dekt. Door de hoog gepolijste afwerking oogt het bestek altijd chique, ook bij een dagelijkse maaltijd.

 

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit Cromargan® met de Protect technologie, is het bestek ook perfect bestand tegen krassen en slijtage. Een bestekset waar je jaren lang van zult genieten.

 

De monobloc messen hebben daarnaast een langdurige snijprestatie en het bestek is door de Protect technologie ook erg duurzaam, vormvast, hygiënisch en zuurbestendig.

 

Toelichting Cromargan protect®

Dit is een unieke en gepatenteerde technologie van WMF die ervoor zorgt dat het materiaal oppervlakte tot wel 3x harder wordt. Dat betekent 150x meer bestand tegen krassen en sporen van dagelijks gebruik dan normaal RVS bestek.

 

De eigenschappen

-Een uniek en modern kinetisch WMF design volgens de laatste trends​

-Met Cromargan® Protect – Nog beter bestand tegen krassen en slijtage​

-Stijlvol gepolijst uiterlijk die zijn glans niet verliest​

-De monobloc messen blijven langdurig scherp dankzij hoogwaardig lemmetstaal en gekartelde rand ​

-Vaatmachinebestendig

 

De 30-delige WMF Kineo bestekset bestaat uit:

- 12 tafelvorken

- 12 tafelmessen

- 12 tafellepels

- 12 koffie/ theelepels

- 12 taartvorkjes

- 1 serveerlepel

- 1 soeplepel

- 1 taartschep

- 1 vleesvork

- 1 saladecouvert 2 -delig

 

Uitbreiden:

Het Kineo bestek is eventueel uit te breiden met diverse onderdelen die los verkrijgbaar zijn. (op bestelling) Tafelmes, tafelvork, tafellepel, theelepel, espressolepel, dessertvork, salade server, serveervork, opscheplepel, soeplepel en taartschep.

 

Naast bestek heeft Kineo ook een hele messen collectie. Van koksmessen tot brood en santokumessen.

 

Vaatwasserbestendig

Het Kineo bestek van WMF is vaatwasser bestendig. Lees wel voor gebruik de gebruiksaanwijzing om vliegroest te voorkomen.

Niet op voorraad
€ 549,95
Incl. BTW

WMF Bestek

Bestek is slechts een gebruiksvoorwerp? Natuurlijk niet! Met drie verschillende stijlwerelden bewijst WMF het tegenovergestelde - namelijk dat je met bestek een echt 'design-statement’ kunt maken en dat iedere mooi gedekte tafel een geheel individuele stijl uitdraagt. Iedereen die bijvoorbeeld een extravagante en moderne stijl heeft vindt de expressieve en opvallende modellen het meest interessant. De creatieve vormen van dit bestek zijn een echte blikvanger op iedere gedekte tafel! Daarnaast heeft WMF de traditionele, klassieke bestekken en de moderne, strakke modellen. Samen vormen deze 3 categorieën het bestekassortiment van WMF!

Type
Bestekset
Materiaal
Cromargan
Kleur
RVS
Maat
66 delig
1268006342
Nieuw
4000530713308
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking