Pebbly Bamboe onderzetter met rode rand 24 cm
Pebbly Bamboe onderzetter met rode rand 24 cm

Pebbly Bamboe onderzetter met rode rand 24 cm

Deze bamboe onderzetter van Pebbly heeft rood gekleurde randen. Het formaat is groot genoeg, waardoor je alle soorten schalen, potten, pannen veilig kan wegzetten.

 

Praktisch, hij heeft ook een inkeping waardoor hij aan een muurbeugel kan worden gehangen, maar door zijn platte vorm kan hij makkelijk in een lade of een kast worden opgeborgen.

 

De natuurlijke bamboe onderzetter Pebbly is rond van vorm en heeft ventilatieopeningen om warmte gemakkelijk af te voeren. Een halve cirkel vormt een inkeping in een van de vier hoeken en stelt je in staat deze bamboe onderzetter aan een wandrek in je keuken te hangen zodat je hem altijd bij de hand hebt. Door de dikte van het serveren kun je je tafel of werkblad beschermen tegen warmtebronnen. Deze bamboe onderzetter is niet alleen functioneel, maar ook erg esthetisch. Ideaal om op tafel te hebben als decoratie voor bijvoorbeeld een slakom of een warm gerecht.

 

Materiaal:

De natuurlijke bamboe onderzetter Pebbly is volledig gemaakt van bamboe. Dit materiaal heeft verschillende voordelen, waaronder milieuvriendelijk, zeer goed bestand tegen vocht, hitte en natuurlijk hygiënisch. De kwaliteiten van de Pebbly bamboe onderzetter garanderen je een duurzaam en ecologisch verantwoord gebruik, ideaal om mee te koken of te serveren.

 

De bamboe die wordt gebruikt om deze onderzetter te maken, wordt geoogst in de regio Fujian nabij de bamboebossen in het oosten van China. Deze plant is zeer waterbesparend en groeit snel om tot 5 keer per jaar te worden geoogst. Elk product met de hand gevormd. Elke natuurlijke bamboe onderzetter is dus een uniek object.

 

Hout is niet geschikt voor in de vaatwasser.

Op voorraad
€ 11,00
Incl. BTW

Type
Onderzetter
Materiaal
Bamboe
Kleur
Hout
Maat
24 cm
NBA140
Nieuw
3760132813844

Het ontwerp van onze producten wordt in Bordeaux uitgevoerd door onze Franse ontwerpers. De producten worden vervaardigd in werkplaatsen op menselijke schaal in Frankrijk, China en Vietnam.

Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout en recentelijk voor zijn nieuwe collecties biologisch katoen met een nul-afvaldoelstelling.

De wens van Pebbly is vooral om eenvoudige, ergonomische en praktische producten te maken die van de keuken naar de tafel kunnen. Elk object wordt bestudeerd om jouw een echte zintuiglijke en intuïtieve ervaring te bieden en om je dagelijks gebruikscomfort te garanderen.
De momenten die we doorbrengen en delen in de keuken, zijn enkele van de momenten die we het meest waarderen, daarom wil Pebbly ze een vriendelijke en authentieke ervaring maken.

Pebbly, dit zijn objecten die je trots op je aanrecht wilt laten zien. Hun eenvoudige en moderne ontwerp kleedt je tafel en past zich aan alle interieurdecoraties aan. Kleur is een integraal onderdeel van het DNA van het merk. Met kleine kleuraccenten komen Pebbly-producten tot leven en brengen ze vrolijkheid in huis.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking