Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter
Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter

Scanpan Classic Induction sauspan met deksel 20cm 3 liter

Deze gave Scanpan sauspan is geschikt voor alle warmtebronnen. Uiteraard PFOA en PFOS-vrij en gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Vervormt niet. Optimale en warmteoverdracht. Ruime inhoud van maarliefst 3 liter.

 

Er is een Stratanium antiaanbaklaag aangebracht op titanium/aluminium legering waardoor hij geschikt voor gebruik van metalen keukengereedschappen. Hittebestendig tot 260°C. 10 jaar garantie op materiaal en constructiefouten.

 

Meer over de Scanpan Classic serie

De Classic serie van Scanpan is een klassieke, minimalistische en duurzame collectie kookgerei. De collectie bevat een brede selectie kookgerei van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor alle warmtebronnen. De Classic serie heeft een tijdloos design, waardoor ze niet gedateerd raakt en zeer geschikt is voor dagelijks gebruik, jaar in, jaar uit! De serie wordt geproduceerd in Denemarken en is voorzien van de unieke anti-aanbaklaag, die extreem robuust, eenvoudig te reinigen en bovendien 100% vrij is van PFOA. De Classic serie is gemaakt van met de hand gegoten, gerecycled aluminium. Omdat Scanpan respect voor mens en milieu belangrijk vindt. Aluminium is een licht materiaal, waardoor de serie makkelijk te hanteren is. De speciaal ontworpen bodem van de Classic serie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en voor unieke kook- en bakeigenschappen. De serie is ovenbestendig tot wel 260°C, waardoor ze vele toepassingen kent.

 

Gebruik de Classic de volgende keer dat je gaat frituren, koken of bakken, voor een perfect resultaat!

 

De Stratanium antikleef laag

Met de introductie van de nieuwe Stratanium-coating overschrijdt SCANPAN opnieuw de grenzen van wat een antikleefoppervlak kan doen. Het bedrijf is erin geslaagd om een ​​oppervlaktecoating te ontwikkelen die antikleefeigenschappen, duurzaamheid en unieke frituureigenschappen combineert. Met Stratanium hoeft u bijvoorbeeld geen vet meer te gebruiken om te braden, zelfs niet om de juiste frituurkorst te krijgen. Dit betekent dat Stratanium niet alleen bijdraagt ​​aan een gezondere levensstijl, maar ook dat je je gerechten als een professional kunt bakken. Tijdens het grondige ontwikkelingsproces dat meer dan twee jaar heeft geduurd, is de Stratanium-coating onderworpen aan een uitgebreide test. Deze hebben bewezen dat er drie goede redenen zijn waarom u een antikleefpan of pan met een Stratanium-coating zou moeten kiezen: De frituureigenschappen zijn uitstekend en je vlees zal perfect gebruind zijn. Je kunt voedsel bakken zonder dat je vetten nodig hebt, wat betekent gezonder eten. Zowel kracht als voedselafgifte zijn ten minste 30% verbeterd ten opzichte van de beste niet-klevende coatings op de markt tot nu toe. Met Stratanium hoeft u zich geen zorgen meer te maken over welke gebruiksvoorwerpen u gebruikt; de vaste coating zal het gebruik van metalen gereedschappen ondersteunen. En schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Laatste items in voorraad
€ 139,00
Incl. BTW

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren.

Type
Steelpan
Kleur
Zwart
Maat
20 cm
53232000
Nieuw
083421185242
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking