Pebbly Serveerlepel Bamboe
Pebbly Serveerlepel Bamboe

Pebbly Serveerlepel Bamboe

De Pebbly opscheplepel is een accessoire ontworpen om te serveren. Rijst, gegratineerde gerechten, puree. Het slimme, grote oppervlak van de Pebbly opscheplepel zorgt ervoor dat je goede hoeveelheden kunt serveren en voorkomt dat eten op tafel valt.

 

De vorm is ergonomisch en zorgt zo voor een gemakkelijke en aangename grip. Bovendien is er een inkeping aanwezig om de opscheplepel op te hangen en de opslag te vergemakkelijken.

 

Deze opscheplepel heeft een esthetisch en kleurrijk ontwerp, dat zowel je keuken als je tafel plezier zal brengen! Handwas wordt aanbevolen om de natuurlijke bamboe niet te beschadigen.

 

Het materiaal:

Natuurlijk resistent en 100% hernieuwbaar, de Pebbly natuurlijke bamboe opscheplepel garandeert langdurig gebruik. De gebruikte verf is compatibel met voedselcontact. Bamboe is een gras dat veel ecologische voordelen biedt. Het groeit snel en heeft weinig water nodig, het kan meerdere keren per jaar worden geoogst en heeft dezelfde kwaliteiten qua sterkte en duurzaamheid als sommige kostbare houtsoorten. Het gebruik voor voedselgebruik is ideaal, omdat het geen geuren vasthoudt en geen vocht doorlaat. Het kiezen van een milieuvriendelijk product is nu een zinvolle daad. Daarom zet Pebbly zich in om u te voorzien van kwaliteitsvol en milieuvriendelijk keukengerei en producten zoals de bamboe opscheplepel.

Op voorraad
€ 11,00
Incl. BTW

Pebbly, opgericht in 2015, is een jong Frans merk dat esthetische, functionele en duurzame producten aanbiedt die essentieel zijn voor koken en entertainen. Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout met een nul-afvaldoelstelling

Type
Lepel
Materiaal
Bamboe
Kleur
Hout
Maat
22 cm
NBA066
Nieuw
3760132811666

Het ontwerp van onze producten wordt in Bordeaux uitgevoerd door onze Franse ontwerpers. De producten worden vervaardigd in werkplaatsen op menselijke schaal in Frankrijk, China en Vietnam.

Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout en recentelijk voor zijn nieuwe collecties biologisch katoen met een nul-afvaldoelstelling.

De wens van Pebbly is vooral om eenvoudige, ergonomische en praktische producten te maken die van de keuken naar de tafel kunnen. Elk object wordt bestudeerd om jouw een echte zintuiglijke en intuïtieve ervaring te bieden en om je dagelijks gebruikscomfort te garanderen.
De momenten die we doorbrengen en delen in de keuken, zijn enkele van de momenten die we het meest waarderen, daarom wil Pebbly ze een vriendelijke en authentieke ervaring maken.

Pebbly, dit zijn objecten die je trots op je aanrecht wilt laten zien. Hun eenvoudige en moderne ontwerp kleedt je tafel en past zich aan alle interieurdecoraties aan. Kleur is een integraal onderdeel van het DNA van het merk. Met kleine kleuraccenten komen Pebbly-producten tot leven en brengen ze vrolijkheid in huis.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking