Samenwerking

Clubsteaks

De kwaliteit van een toprestaurant, maar dan gewoon lekker bij je thuis. Dat kan nu met het kwaliteitsvlees van Clubsteaks waarmee je, bereid in het comfort van je eigen keuken, een lekker stuk vlees op tafel zet. Nodig familie en vrienden uit om aan te schuiven bij een mooi gedekte tafel, laat ze watertanden bij de lekkere geuren en zet ze een maaltijd voor die kan concurreren met een sterrenrestaurant.

 

U bent van harte welkom een kijkje te nemen bij Clubsteaks in Wilp aan de Molenallee 75. Wij zijn geopend op donderdag en vrijdag van 13.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

 


Kamado Grill

 

De ultieme kooksensatie!

De Kamado grill is te gebruiken als traditionele BBQ, maar u kunt de Kamado ook gebruiken om uw gerechten langzaam te garen, op hoge temperaturen te grillen, pizza’s te maken of uw gerechten te roken, stoven, bakken of braden.

De Kamado is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft de positieve eigenschap dat het temperaturen goed kan geleiden en behouden. Door 2 ventilatieschachten toe te voegen kan de luchtstroom en daarmee de temperatuur erg goed geregeld worden. Zo kunt u 10 uur lang op 90°C  uw gerechten langzaam bereiden of roken, maar de Kamado is ook binnen 15 minuten op te stoken naar 350-400°C  en daardoor te gebruiken als steenoven. Het type houtskool of rookhout bepaald welke smaak u aan uw gerechten mee wilt geven.


Linthorst Culinair

In het groene hart tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt het landelijke dorp Twello. Hier bevindt zich Linthorst Culinair. De ideale entourage voor recepties, diners, buffetten, vergaderingen, congressen, productpresentaties…. kortom, voor al uw feestelijke én zakelijke bijeenkomsten. Daarbij zorgen de groene ligging en de fraaie aankleding voor een sfeer waarbij iedereen zich prettig kan voelen. Een locatie mét meerwaarde!