Le Creuset Magnetik braadslede in RVS 35cm 4l
Le Creuset Magnetik braadslede in RVS 35cm 4l
Le Creuset Magnetik braadslede in RVS 35cm 4l
Le Creuset Magnetik braadslede in RVS 35cm 4l

Le Creuset Magnetik braadslede in RVS 35cm 4l

Deze stijlvolle 3-laags braadslede van Le Creuset RVS is perfect voor de zondagse lunch en nog veel meer. Hij biedt geweldige resultaten bij het roosteren, bakken, pocheren of au bain-marie koken. Dankzij de royale afmetingen kun je een feestmaaltijd bereiden en de rechtopstaande handgrepen zorgen ervoor dat je hem eenvoudig kunt optillen. Je kunt hem in de oven en op elke kookplaat gebruiken, inclusief inductie, zodat je altijd een overheerlijke jus kunt maken van je vleesvocht.

 

3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

 

Formaat 35x25 cm

 

De Braadslede in het gebruik

Het wordt aanbevolen om bij het koken gebruik te maken van siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen. Metalen keukengerei moet met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 6,5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

 

Schoonmaken:

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Accessoire:

De anti-aanbak braadslederooster van Le Creuset maakt roosteren eenvoudiger en gezonder. Het rek is gemaakt van stevig staal en past perfect in de 3-laags RVS braadslede van 35 cm van Le Creuset, zodat je vlees of gevogelte niet op de bodem van de braadslede ligt. Sappen, vet en olie druipen ongehinderd naar de bodem

Laatste items in voorraad
€ 215,00
Incl. BTW

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking