Pebbly Maatbeker Glas Blauw 200 ml
Pebbly Maatbeker Glas Blauw 200 ml
Pebbly Maatbeker Glas Blauw 200 ml
Pebbly Maatbeker Glas Blauw 200 ml

Pebbly Maatbeker Glas Blauw 200 ml

De maatbeker is een onmisbare keukenhulp voor het uitvoeren van recepten. Of het nu gaat om bakken of om klassieke recepten te maken. Meet gemakkelijk de juiste hoeveelheid af.

 

De Pebbly maatbeker is volledig gemaakt van borosilicaatglas en heeft een blauwe antislip siliconen basis die ervoor zorgt dat de maatbeker niet op een aanrecht schuift en een goede stabiliteit behoudt. Deze siliconen houder is afneembaar en stelt je in staat de twee delen apart en gemakkelijk te wassen. Handwas van de Pebbly maatbeker wordt aanbevolen.

 

Multifunctioneel:

Met deze maatbeker kun je meerdere ingrediënten afmeten, waaronder vloeibare ingrediënten, maar ook suiker, bloem en rijst. De schaalverdelingen voor vloeistoffen zijn in milliliter, centiliter, deciliter en liter. Deze vier zeer nauwkeurige doseringsvariaties zorgen ervoor dat je geen ingewikkelde en vervelende omrekeningen hoeft te maken wanneer het recept je een specifieke meting vertelt. De blauwe siliconen basis en de gekleurde schaalverdeling van de Pebbly maatbeker brengen vrolijkheid in je keuken! Hoe leuk kan een maatbeker zijn?!

 

Het materiaal:

Borosilicaatglas, dat volledig het Pebbly-maatglas vormt, is zeer hittebestendig. Dit gezonde materiaal voor voedselcontact garandeert een uitstekende houdbaarheid op lange termijn. Bovendien is de Pebbly-maatbeker compatibel met de magnetron en de koelkast, dus je kunt hem multifunctioneel in de keuken gebruiken om je bereidingen af ​​te meten, te smelten en op te slaan!

Niet op voorraad
€ 11,50
Incl. BTW

Pebbly, opgericht in 2015, is een jong Frans merk dat esthetische, functionele en duurzame producten aanbiedt die essentieel zijn voor koken en entertainen. Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout met een nul-afvaldoelstelling

Type
Maatbeker
Materiaal
Glas
Kleur
Blauw
Maat
200 ml
PKM-0200B
Nieuw
3760132814520

Het ontwerp van onze producten wordt in Bordeaux uitgevoerd door onze Franse ontwerpers. De producten worden vervaardigd in werkplaatsen op menselijke schaal in Frankrijk, China en Vietnam.

Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout en recentelijk voor zijn nieuwe collecties biologisch katoen met een nul-afvaldoelstelling.

De wens van Pebbly is vooral om eenvoudige, ergonomische en praktische producten te maken die van de keuken naar de tafel kunnen. Elk object wordt bestudeerd om jouw een echte zintuiglijke en intuïtieve ervaring te bieden en om je dagelijks gebruikscomfort te garanderen.
De momenten die we doorbrengen en delen in de keuken, zijn enkele van de momenten die we het meest waarderen, daarom wil Pebbly ze een vriendelijke en authentieke ervaring maken.

Pebbly, dit zijn objecten die je trots op je aanrecht wilt laten zien. Hun eenvoudige en moderne ontwerp kleedt je tafel en past zich aan alle interieurdecoraties aan. Kleur is een integraal onderdeel van het DNA van het merk. Met kleine kleuraccenten komen Pebbly-producten tot leven en brengen ze vrolijkheid in huis.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking