Le Creuset Koffiebeker in Chiffon Pink 0,2l
Le Creuset Koffiebeker in Chiffon Pink 0,2l

Le Creuset Koffiebeker in Chiffon Pink 0,2l

Le Creuset Koffiemok Chiffon Pink

 

Geniet van je koffie in een Le Creuset koffiebeker in de kleur Chiffon Pink. Deze roze mok is gemaakt van geëmailleerd aardewerk dat zorgt voor een gemakkelijke reiniging. De beker is volledig barst-, kras- en vlekbestendig. Gemaakt voor allerdaags gebruik! Daarnaast neemt de koffiemok geen aroma's of andere geuren op. De koffiebeker is geschikt voor de oven, diepvries, magnetron en vaatwasser. Zo kun je hem ook voor andere doeleinden gebruiken als in een ijsdessert of Mug Cupcake.

 

Le Creuset Koffiemokken

De Le Creuset koffiebekers hebben een inhoud van 200 ml en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Kies je favoriete kleur(en) en creeër je eigen stijl!

 

De mokken zijn geschikt voor temperaturen tussen de -18 graden en + 260 graden.

Ze houden de inhoud zowel warm als koud. En ze voldoen aan de strengste voedselveiligheidseisen.

Laatste items in voorraad
€ 15,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Mokken
Materiaal
Aardewerk
Kleur
Roze
Maat
200 ml
70303204010099
Nieuw
843251118618

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking