Kookwinkel

Een goed begin is het halve werk.

Kom langs in onze kookwinkel in Deventer!

Goed keukengerei is onmisbaar voor iedere thuiskok. Uw gerechten vallen of staan met de pannen, schalen en hulpmiddelen waarover u beschikt. Of het nu gaat om een eenvoudig eenpansgerecht of een thuisbuffet, bij Senses of Living weten we: hoe beter het keukengerei, hoe beter de maaltijd.

 

Zo vindt u in onze collectie een uitgebreid aanbod aan pannen, schalen en potten voor de dagelijkse maaltijd. Neem bijvoorbeeld de kwaliteitsproducten van Le Creuset: dit Franse merk heeft al ruim 90 jaar ervaring in het vervaardigen van braad- en stoofpannen. De producten van Le Creuset zijn sterk en veelzijdig, maar ook simpelweg mooi om te zien. De producten zijn namelijk ontworpen om zo van de keuken naar de tafel te kunnen.
Naast Le Creuset heeft Senses of Living tal van andere kwaliteitsmerken voor elke dag, zoals het Italiaanse Mepra.

 

Gaat u graag op een culinaire ontdekkingsreis?

Dan zijn de alleskunners van Magimix en KitchenAid onmisbaar in uw keuken. Magimix beschikt over een breed pallet aan keukenapparatuur, welke met name in de voorbereiding van pas komen. Zo heeft het merk snijmachines, ijsmachines, blenders, sapcentrifuges en zelfs een multifunctionele pâtissier, waarmee elke thuisbakker zijn creativiteit alle ruimte geeft. Sinds kort beschikt Senses of Living ook over het beroemdste merk van de culinaire alleskunners: KitchenAid. Deze apparaten zijn stuk voor stuk iconen in de keuken, met een lange voorgeschiedenis en internationale roem.

 

Staat er iets bijzonders op tafel?

Ook dan heeft Senses of Living iets voor u. Neem bijvoorbeeld de unieke producten van Emile Henry. Naast lasagneschalen en ovenschalen heeft dit Franse merk ook tajines en andere bijzondere producten.

Tot slot heeft Senses of Living een groot aanbod aan handige keukenhulpjes, om u te helpen bij alle klusjes voor, tijdens en na het koken en eten.

Het Duitse Rösle vervaardigt hoogwaardige hulpmiddelen als dunschillers, persen, kluts- en pangardes, oestermessen en sambaltrekkers. Voor elke klus is er wel een hulpje te vinden.

 

Veel van ons keukengerei is natuurlijk ook te vinden in onze online kookwinkel.

Pannen

Pannen van verschillende merken:

 

Le Creuset, Fissler, Rosle en Emile Henry.

Keukenmachines

Keukenmachines, blenders, waterkokers, staafmixer en meer van Magimix, WMF en KitchenAid.

 

Keukenhulpen

Keukenhulpen van Rosle, Lurch,Fissler en meer.