Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm
Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm

Scanpan HaptiQ koekenpan 20+26 cm

Leuke aanbiedingsset van de Scanpan Haptiq koekenpannen. In deze koekenpannen set zit een 20 en 26 cm RVS pan met antiaanbaklaag.

 

Scanpan HaptIQ koekenpannen voor mensen met grotere ambities voor hun keuken. De HaptIQ-serie van Scanpan is voor wie op zoek is naar het sublieme in zijn keuken en die houdt van designdetails die gepaard gaan met een elegante en exclusieve look.

Koekenpan met exclusieve Stratanium+ antiaanbaklaag.
De gebogen zijkanten maken het gebruik met keukengerei makkelijker en de comfortabele handgreep wordt niet heet. De pan is ovenvast tot 260 °C met een optimale warmteverdeling en maakt het gebruik van metalen keukengerei mogelijk.

Voor alle warmtebronnen - incl. inductie

Geef je anti-aanbaklaag een goed leven
- Altijd reinigen met afwasmiddel
- Vermijd snel opwarmen en afkoelen

Over de HaptiQ serie:
De strakke, gepolijste oppervlakken geven de serie een unieke uitstraling en brengen energie en klasse in je keuken. De HaptIQ heeft alles wat je nodig hebt voor je keuken koekenpannen, potten, pannen, wok. En het hele assortiment is toepasbaar op alle warmtebronnen, ook inductie. Het materiaal is een samengestelde vijflaagse constructie, die allemaal bijdragen aan de sterkte en eigenschappen van de kookapparatuur. Een roestvrijstalen laag verhoogt de duurzaamheid en maakt de kookapparatuur geschikt voor inductie, terwijl een aluminium kern bijdraagt ​​aan een optimale warmteverdeling.

HaptIQ en Stratanium+
HaptIQ is gemaakt met de revolutionaire Stratanium+ antiaanbaklaag, ontwikkelt door Scanpan. Stratanium+ staat – naast zijn ongeëvenaarde hardheid en duurzaamheid – bekend om zijn alternatieve 'knapperigheid' en 'knetterend' geluid, wanneer je je eten bakt en bruint. Een geluid dat wordt veroorzaakt door de microholtes die tijdens het gebruik ontstaan. Stratanium+ is ontwikkeld door Scanpan in samenwerking met internationale gastronomische chef-koks, waaronder René Stenholt (DK), Thomas Sjögren (S), Tommy Friis (DK) en Ronny Emborg (NY). Het is de compromisloze benadering van frituren en bereiding van de chef-koks die de rode draad is geweest voor het ontwikkelingsteam achter het nieuwe oppervlak, dat de meest traditionele antiaanbaklagen achter zich laat. De koks kunnen hun enthousiasme niet verbergen voor de knapperige korst en de bijzondere bruining die ontstaat als je bakt op Stratanium+. Het brengt smaken en nuances naar voren die moeilijk te bereiken zijn met een traditionele pan met antiaanbaklaag.

Niet op voorraad
€ 295,00
Incl. BTW

Samengevat Eigenschappen:
Stratanium+ anti-aanbaklaag op de proef gesteld door professionele koks Onovertroffen sterkte en duurzaamheid Uitzonderlijk loslaten en dichtschroeien Opmerkelijk gemakkelijk schoon te maken Meerlaagse constructie voor optimale kookresultaten Ovenbestendig tot 260°C, incl. deksel Vetvrij bakken Gemaakt in Denemarken Geschikt voor alle warmtebronnen.

 

Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan
Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium (bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Assortiment van Scanpan
Of je nu opzoek bent naar een nieuwe koekenpan, wok, hapjespanbraadslede of een kookpannenset. Scanpan heeft verschillende series in het assortiment. Kies voor een strak design Techniq of Haptiq of kies voor glanzend RVS Fusion5. Bereid je ingrediënten voor met de scherpe messen van Scanpan. En serveer je gerecht met de serveerlepels van Scanpan.

Met de TO GO BY Scanpan lijn, neem je je favoriete merk ook mee onderweg met fantastische isoleerflesen in trendy kleuren.

Type
Koekenpan
Kleur
RVS
6001000200
1000000004847

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking