WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm
WMF Profi Koekenpan 20 cm

WMF Profi Koekenpan 20 cm

De mooie Profi koekenpan van WMF is gemaakt van hoogwaardig RVS waardoor hij krasbestendig en vlekvrij is. De pan is perfect voor het bakken en braden op hoge temperaturen. De Profi koekenpan is ovenvast en vaatwasmachinebestendig. Hij mag gebruikt worden op alle warmtebronnen inclusief inductie

 

Afmetingen: H 6,2 x Ø 28 cm

Materiaal: Cromargan 18/10 RVS

Zeer kras- en vlekvast Perfect voor bakken op hoge temperaturen

Geschikt voor alle warmtebronnen

 

De Profi koekenpannen:

De WMF Koekenpan uit de Profi serie is gemaakt van hoogwaardig roestvrij Cromargan staal. Dit staal is bestand tegen hoge temperaturen en daarnaast ook krasvast en vlekvrij. Door het gladde, sterke oppervlak neemt de pan geen smaken of geuren over en de bijzondere, ijzersterke bodem zorgt voor een perfecte, snelle opwarming en warmtegeleiding. De TransTherm Universal bodem is extreem glad zodat hij op alle plekken goed contact maakt met de warmtebron. Hierdoor wordt de pan gelijkmatig verhit en gaat er geen energie verloren.Koekenpan zonder antiaanbaklaag

 

Bakken in roestvrijstaal:

De Profi koekenpan heeft geen antiaanbaklaag. Dit kan af en toe vervelend zijn omdat voedsel iets sneller aankoekt, maar het heeft daarnaast ook ontzettend veel voordelen. Een antiaanbaklaag is vaak niet bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor is bijvoorbeeld het bereiden van een stukje vlees soms een lastige taak. Vlees smaakt namelijk het beste wanneer het snel dichtgeschroeid wordt zodat sappen behouden blijven. De Profi koekenpan is wel bestand is tegen hoge temperaturen. Een lekker malse biefstuk is zo dichtgeschroeid en zal geweldig smaken na bereiding in deze pan.

 

De Profi koekenpan van WMF is voorzien van een handige schenkrand waardoor afgieten makkelijk en zonder knoeien gedaan kan worden. De pan is daarnaast geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Ook is het mogelijk om de pan in de oven te gebruiken voor het bereiden van bijvoorbeeld een ovenschotel of hele kip. De pan is vaatwasmachinebestendig, al wordt voor optimaal behoud van de pan handwas wel aangeraden. Deze koekenpan is door zijn perfecte bakkwaliteiten een prima pan voor de (semi)professionele kok en zorgt gegarandeerd voor het best mogelijke resultaat.

Niet op voorraad
€ 59,95
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Koekenpan
Kleur
RVS
Maat
20 cm
0794609991
Nieuw
4000530516800
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking