WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm
WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm

WMF Profi Resist Koekenpan diep 28 cm

Dit is de WMF Profi Resist koekenpan 28 cm, ideaal voor kookplaten van 24 cm, met een anti-aanbaklaag voor de overheerlijkste bakcreaties! Ook is deze koekenpan extra diep voor meer capaciteit.

De WMF Profi Resist serie biedt de voordelen van een roestvrijstalen pan gecombineerd met een anti-aanbaklaag. Deze pannen bestaan uit drie lagen: een aluminium kern, roestvrijstalen binnenkant en een extreem bestendige buitenkant van chroom. Bovendien zorgt de anti-aanbaklaag met de honinggraatstructuur ervoor dat je niet zo snel meer iets laat aanbranden waardoor het gevogelte en andere stukken vlees een heerlijke korst krijgen. Profi Resist pannen zijn perfect voor alles wat je snel en heet wilt aanbraden. Braad er maar op los! Hier heb je lang plezier van omdat de verhoogde honingraatstructuur van roestvrij staal in feite de anti-aanbaklaag beschermt. Daarnaast hebben de pannen ook een TransTherm® bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreid door de hele pan. Ook wordt deze warmte voor langere tijd opgeslagen waardoor je het fornuis terug kunt draaien, wel zo energiebesparend! Deze mooi ontworpen collectie bevat hoogwaardige koekenpannen, serveerpannen en ook een wokpan. Op alle pannen zit 5 jaar garantie.

 

Specificaties:

Hoogte (cm)

7

Diameter (cm)

28

Hoofdmateriaal

meerlaags materiaal met een roestvrijstalen honingraatstructuur. Binnenkant van Cromargan® 18/10 roestvrij staal, kern van aluminium, buitenkant van gepolijst chroom en voorzien van PermaDur anti-aanbaklaag

Warmtebron

Geschikt voor alle type warmtebronnen, inclusief inductie

Hittebestendig

Hittebestendig tot 250°C

Verzorging

Afwassen met de hand

Garantie

5 Jaar

Laatste items in voorraad
€ 129,00
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Koekenpan
Materiaal
RVS
Kleur
RVS
Maat
28 cm
1756486411
Nieuw
4000530696281
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking