De Buyer Plaatstalen Koekenpan MINERAL B ELEMENT Ø 32 CM
De Buyer Plaatstalen Koekenpan MINERAL B ELEMENT Ø 32 CM
De Buyer Plaatstalen Koekenpan MINERAL B ELEMENT Ø 32 CM
De Buyer Plaatstalen Koekenpan MINERAL B ELEMENT Ø 32 CM

De Buyer Plaatstalen Koekenpan MINERAL B ELEMENT Ø 32 CM

Koken op hoge temperaturen

De pannen van De Buyer zijn erg geliefd vanwege hun gelijkmatige en zeer efficiënte warmteverdeling. Het dichtschroeien van vlees of bereiden van wokgerechten gaat moeiteloos en razendsnel, dankzij de uitstekende hitteabsorptie. Je kunt op hoge temperaturen koken met plaatstaal. Door snel dichtschroeien blijven vitamines en voedingsstoffen behouden.

 

Milieuvriendelijk, recyclebaar en duurzaam product.

De Mineral B pannen van De Buyer zijn gemaakt van een 100% natuurlijk materiaal plaatstaal met een beschermende organische bijenwasafwerking. Het is gegarandeerd coatingvrij (geen PFAO of PTFE). Geen toegevoegde chemicaliën en gemaakt met een milieuvriendelijk productieproces.

 

Inbranden van je De Buyer plaatstalen pan:

Voordat je gaat koken in je nieuwe De Buyer pan dien je deze in te branden. Na het inbranden en ingebruikname vormt de pan zelf een uitstekende antikleef-eigenschappen! Hoe zwarter het wordt, hoe minder het plakt.

 

Lees hier hoe je je pan moet inbranden in onze BLOG.

 

De Buyer plaatstalen koekenpan
De lange steel is zo geplaatst dat je handen niet te dicht bij de warmte kunnen komen. De koekenpannen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters.


De pan is geschikt voor alle warmtebronnen. De pan is niet vaatwasser geschikt.


Formaat koekenpan:

Hoogte: 4,5 cm
Diameter: 32 cm
Bodemdiameter: 24 cm
Lengte met steel: 62 cm
Inhoud: 2,7 liter
Gewicht: 2,63 kg

Niet op voorraad
€ 70,95
Incl. BTW

Over De Buyer

De Buyer bekroond met het label "Living Heritage Company" door de Franse staat, staat bekend om hun ambachtelijke geest en passie voor nauwkeurig, hoogwaardig werk dat met zorg wordt uitgevoerd. De Buyer producten zijn gemaakt om lang mee te gaan! Met milieuvriendelijke productieprocessen die de prachtige Franse Vogezen beschermen. Bekend om zijn prachtige plaatstalen pannen, rvs kookpannen maar ook hun uitgebreide assortiment spuitmondjes en spuitzakken.
 
De Buyer innoveert voortdurend om precies te voldoen aan de behoeften van zowel horecaprofessionals als thuiskoks. Ze zijn het eerste bedrijf in de culinaire sector in Frankrijk dat een "bevestigd niveau van CRS-engagement"-label van AFNOR heeft ontvangen, met name voor de zorg die is besteed aan het welzijn van hun medewerkers.
 
Zoals alle liefhebbers van lekker eten heeft De Buyer een passie voor lekker en voedzaam koken. In tegenstelling tot de huidige cultuur van instant bevrediging en kant-en-klaarmaaltijden, willen ze elk individu helpen voldoening te bereiken door de controle over hun dieet terug te nemen. Ze ondersteunen een concept van koken dat tijd en moeite kost.

Type
Koekenpan
Materiaal
Plaatstaal
Maat
32 cm
5610.32
Nieuw
3011245610326

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking