Le Creuset LM-450 Kurkentrekker in Grijs
Le Creuset LM-450 Kurkentrekker in Grijs

Le Creuset LM-450 Kurkentrekker in Grijs

licht: dat zijn de eigenschappen van de LM-450! Dankzij zijn handgreep en zijn ergonomie heeft hij een comfortabele grip en is hij gemakkelijk te hanteren. Hij profiteert van de ‘Rotation Technology’, een gepatenteerde technologie waardoor alle natuurlijke en synthetische kurken, zelfs de meeste weerspannige, verwijderd kunnen worden.

  • Vervaardigd uit polyamide: een hoogwaardige afwerking, die zeer aangenaam aanvoelt en uitermate bestand is tegen schokken.

  • Opent gegarandeerd meer dan 2500 flessen met één enkele spiraal!

Laatste items in voorraad
€ 105,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Kurkentrekker
Kleur
Grijs
Maat
18 cm
49008000470007
Nieuw
630870249133
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking