Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
  • Aanbieding!
  • -€ 40,00
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W
Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W

Bamix Staafmixer Simply Healthy Box 200W

De Bamix Simply Healthy-Box 200 watt is dé ideale staafmixer voor wie een gezonde levensstijl wenst. Met dit pakket heb je alles voor handen om binnen no-time een heerlijke smoothie of gezonde dressing te maken. Maak het jezelf gemakkelijk met de M200 staafmixer. Kies de gewenste snelheid (max 18.000 toeren per minuut) en pureer, snij, mix of emulgeer wat je maar wilt in een handomdraai. 

De Bamix Simply Healthy-Box wordt zeer compleet geleverd. Het pakket is uitgerust met verschillende hulpstukken zoals een scherp multi-mes, een klopper en een mixer. Een processormolen, een powerdisk en een staande houder voor de staafmixer zijn ook inbegrepen. De kleur de Bamix Staafmixer is Zwart.

Bamix heeft speciaal voor de Simply Healthy-box een leuk receptenboek ontwikkeld. Laat je inspireren door deze heerlijke gezonde recepten. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! 

Wat maakt de M200 Bamix Staafmixer zo goed?

De Bamix mono M200 is het krachtige broertje van M140. Dankzij de zeer krachtige, efficiente en zuinig 200 watt motor haalt deze Bamix een snelheid tot 18.000 roeren per minuut. Dit is vele malen meer dan andere merken met een hogere wattage. Bamix staafmixers staan niets voor niets bekend als de werelds beste staafmixers.

 

De mono staafmixer komt met 10 jaar garantie en is zeer duurzaam en stil in gebruik. En mocht er ooit iets kapot gaan of kwijtraken dan kan je altijd de onderdelen los krijgen, zelfs 30 jaar na aankoop.

 

De kracht, snelheid en weinig onderhoud dat de Bamix nodig heeft is dan ook de reden dat je ze overal in de horeca ziet. De Bamix m200 is voor een hoop gerechten handig zoals het pureren van groente, babyvoeding, sauzen maken, slagroom. En hij verbrijzelt met zijn krachtige motor die 2 verschillende snelheden heeft gemakkelijk ijsblokjes of diepvriesfruit. Dankzij de open kop wordt voedsel optimaal gecirculeerd en is het schoonmaken zo gedaan omdat er geen voedsel kan achterblijven. Door de waterdichte behuizing kan de steel van de staafmixer gewoon onder de kraan schoongemaakt worden

 

Welke onderdeel doet wat?

 

Multimesje 64301 Snippert, hakt, pureert rauwe en gekookte groente, vruchten, bessen, babyvoeding, gekookt vlees, diepvries vruchten tot vruchtenijs, jam en zelfs ijsblokjes. passeert soepen en sausen. Roert deeg voor gebak en omeletten. Dus voor alle zware producten.

 

Klopper 64303, Emulgeert, klutst en maakt eiwit en slagroom luchtig. Wordt gebruikt voor het opkloppen van soepen en sausen. Voor alles wat schuimig en luchtig moet zijn. Zelfs voor opkloppen van magere melk in room.

 

Mixer 64305, Roert en mixt shakes, dranken, puree, slasausen, mayonaise. Pureert aardappelen Mixt cocktails beter dan de barkeeper Voor alles wat dik crémeachtig en dik vloeibaar is.

  

Processormaalbak voor o.a. babyvoeding, roomijs, kruiden, noten, kaas, poedersuiker, met uitneembaar hakmes.

 

Powderdisk Uitbreiding voor de processormaalbak waardoor je nog fijner kan hakken

Op voorraad
€ 189,00 € 229,00 -€ 40,00
Incl. BTW

Type
Staafmixer
1002.103 NL
7610497621140

De bamix® is absoluut geen gewone mixer! Deze mixer kan gezien worden als een complete keukenmachine! De bamix® is het kleinste maar meest efficiënte en veelzijdige keukenapparaat ter wereld. Dankzij de verschillende bamix® accessoires, vormt het toestel de ideale hulp voor een groot aantal taken.
 
Hummus, pompoensoep, tapenade, smoothie, een babyhapje of een zelfgemaakte beauty creme?
 
De blender of foodprocessor heb je niet meer nodig. Zelfs ijs crushen vormt geen enkel probleem voor deze kleine krachtpatser. Rauwe groenten en fruit pureer je met gemak tot een smaakvolle smoothie. Gezond en lekker eten zonder conserveringsmiddelen is nu eenvoudig binnen handbereik.
 
De afwas wordt je bespaard, want je hoeft hem slechts even onder stromend warm water te houden en klaar is kees. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en onderdelen die hersteld of vervangen kunnen worden, kan een bamix® nog na vele jaren gebruik hersteld worden. En na afloop van zijn trouwe dienst is hij volledig recylbaar.
 
Elke bamix® wordt voor je met persoonlijke aandacht en op de hand gemaakt in Zwitserland. Dit doen ze al sinds 1954. De uitvinder wilde een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukenmachines zou kunnen vervangen. bamix® vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop je jarenlang kunt rekenen. Dagelijks vertrouwen TOP koks van over de hele wereld op bamix® om hun creaties voor te bereiden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Accessoires

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking