Pebbly Snijplank Bamboe met zwarte rand S 25x17,5 cm
Pebbly Snijplank Bamboe met zwarte rand S 25x17,5 cm

Pebbly Snijplank Bamboe met zwarte rand S 25x17,5 cm

Functionele snijplank met een elegant ontwerp, de bamboe snijplank van Pebbly zorgt voor comfort en gebruiksgemak van keuken tot tafel.

 

Deze snijplank is gemaakt van natuurlijk bamboe, een robuust materiaal met een unieke nerf en zeer esthetische lichte tinten. Het combineert design en functionaliteit voor dagelijks gebruik. Omkeerbaar, het heeft een gladde voorkant waardoor het mogelijk is om droog voedsel te snijden of op tafel te serveren. De andere kant heeft een kanaal waardoor je het sap kunt opvangen bij het snijden van vlees, fruit of groenten zoals tomaten.

 

De Pebbly bamboe snijplank combineert design en functionaliteit. De hantering wordt vergemakkelijkt dankzij de dunne en ergonomische randen. Bovendien zijn de contouren gekleurd met een verf die geschikt is voor contact met voedsel. Deze combinatie van kleur en bamboe geeft een moderne en warme touch aan je interieur.

 

Daarnaast is deze bamboe snijplank makkelijk schoon te maken en vraagt ​​hij weinig onderhoud. Je kunt nog steeds af en toe een plantaardige olie aanbrengen om de natuurlijke glans en het zijdezachte gevoel te behouden.

 

Over Bamboe

Bamboe wordt gebruikt bij de vervaardiging van veel Pebbly-producten. Dit materiaal is niet poreus en beperkt de verspreiding van bacteriën. De dichtheid is dus groter dan die van hout, maar het gewicht blijft lichter en maakt het hanteren aangenamer. Bamboe is ook een gras dat ecologische voordelen biedt omdat het weinig water nodig heeft en meerdere keren per jaar geoogst kan worden. Hoge prestaties voor voedselgebruik, dit materiaal zorgt ervoor dat de Pebbly bamboe snijplank geen geurtjes of vocht vasthoudt.

Laatste items in voorraad
€ 14,00
Incl. BTW

Type
Snijplank
Materiaal
Bamboe
Kleur
Hout
Maat
25 x 17,5cm
NBA097
Nieuw
3760132812427

Het ontwerp van onze producten wordt in Bordeaux uitgevoerd door onze Franse ontwerpers. De producten worden vervaardigd in werkplaatsen op menselijke schaal in Frankrijk, China en Vietnam.

Pebbly heeft ervoor gekozen om zich bij de vervaardiging van zijn producten voornamelijk te concentreren op natuurlijke en duurzame materialen en geeft daarom de voorkeur aan glas, bamboe, hout en recentelijk voor zijn nieuwe collecties biologisch katoen met een nul-afvaldoelstelling.

De wens van Pebbly is vooral om eenvoudige, ergonomische en praktische producten te maken die van de keuken naar de tafel kunnen. Elk object wordt bestudeerd om jouw een echte zintuiglijke en intuïtieve ervaring te bieden en om je dagelijks gebruikscomfort te garanderen.
De momenten die we doorbrengen en delen in de keuken, zijn enkele van de momenten die we het meest waarderen, daarom wil Pebbly ze een vriendelijke en authentieke ervaring maken.

Pebbly, dit zijn objecten die je trots op je aanrecht wilt laten zien. Hun eenvoudige en moderne ontwerp kleedt je tafel en past zich aan alle interieurdecoraties aan. Kleur is een integraal onderdeel van het DNA van het merk. Met kleine kleuraccenten komen Pebbly-producten tot leven en brengen ze vrolijkheid in huis.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking