WMF Spitzenklasse Plus Vleesvork 12 cm
WMF Spitzenklasse Plus Vleesvork 12 cm

WMF Spitzenklasse Plus Vleesvork 12 cm

Moeite met het prikken in vlees? Dan is deze vleesvork van WMF wat voor jou! Door de lange punten pak je gemakkelijk het vlees op en door het sterke handvat zet je gemakkelijk meer druk. Deze vleesvork is gemaakt op vlees op te pakken en om te draaien in de pan.

 

WMF Spitzaklasse Plus:

Of het nu om een hobbykok of prof gaat, een vegetariër of vleesliefhebber, een ruime of kleine keuken: in iedere keuken is het noodzakelijk een aantal verschillende messen te hebben! WMF heeft een hoogwaardige messenserie: Spitzenklasse Plus. Het ontwerp heeft afgeronde heftranden waardoor de messen nog beter in de hand liggen. Het naadloze ontwerp van de heften, een gesmede krop voor de juiste balans en de Performance Cut lemmeten garanderen dat je er schoon, veilig en betrouwbaar mee kunt werken. De collectie is zeer divers en biedt een geschikt mes voor iedere kok en ieder ingrediënt: van klassiekers zoals koksmessen, universele- en groentemessen met verschillende lemmetlengtes tot Chinese koksmessen in verschillende uitvoeringen en Santoku- en steakmessen. Ingrediënten voorbereiden wordt nu een leuk werkje!

Niet op voorraad
€ 49,95
Incl. BTW

WMF PANNEN, BESTEK EN KEUKENGEREI

Al vanaf 1853 heeft WMF hoge kwaliteit kook en keukengerei. Bij Senses of Living vindt je een groot assortiment WMF pannen, bestek en keukengerei. Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel; WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, fuctionele en mooi vormgegeven producten die voor een culinaire ervaring zorgen. Ze zijn continu bezig met innovaties.

 

WMF werkt met 4 momenten;

Voorbereiden- Snijden, hakken, schuimen, roeren – niets gaat er boven het kookplezier.

Koken - Laat het braden, stomen, borrelen en pruttelen! Nu kan het koken beginnen met de potten en pannen van WMF

Dineren - Dek de tafel, serveer, geniet! Het eten is klaar. De bestekcollectie van WMF bestaat uit maar liefst 20 series met ieder hun eigen ontwerp.

Drinken - Drink op en vul bij! Met de prachtige Drinking collectie van WMF kan elk drankje in stijl worden geserveerd - voor, tijdens en na het eten!

Type
Vleesvork
Materiaal
RVS
Kleur
Zwart
Maat
12 cm
1895886031
Nieuw
4000530651570
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking