Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen
Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen
Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen
Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen
Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen
Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen

Tools2Cook Siliconen Bakspatel sage groen

Siliconen bakspatel van Tools2Cook

 

Deze ergonomische bakspatel van Tools2Cook is de meest vriendelijke spatel om te gebruiken in je anti-aanbak pan. Siliconen is heel hitte bestendig, tot wel 230 °C, het voelt heel zacht aan en maakt geen krassen in je anti-aanbak pan zoals staal, nylon en hout. Hierdoor gaat je anti-aanbak pan langer mee!

 

Dankzij de roestvrij stalen kern is de spatel stevig, sterk en duurzaam. De spatel heeft een fijne handgreep met een goede grip. De voorkant van de spatel is asymmetrisch waardoor het nog makkelijker onder je gerecht schuift. Ideaal om vis, vlees, pannenkoek of een omelet om te draaien of op te scheppen.

 

De spatel is naadloos, gemakkelijk te reinigen en vaatwasmachine bestendig. De spatel is onderdeel van een set Tools2Cook die onmisbaar is in je keuken en is uitgevoerd in 3 hippe kleuren; blauw, groen en zwart.

 

Afmeting: 30cm x 9,5cm (lxb)

Op voorraad
€ 12,95
Incl. BTW

Over Tools2Cook

 

Tools2Cook is een Nederlands merk van Natascha Laning.

Ze houd van koken en gebruikt daar graag goede duurzame spullen bij. In haar zoektocht naar goede duurzame keukengerei bij voorkeur van silicone kwam ze al snel uit op buitenlandse merken.

Ze begreep niet goed waarom dit nog zo spaarzaam verkrijgbaar was. Hier ging ze over nadenken en wat de ideale vorm zou zijn en welke items er dan nodig zijn. Zo kwam ze op de 7 spatels en keukengerei van Tools2cook.

Tools2cook maakt hoogwaardige siliconen keuken producten. Deze producten zijn uniek vanwege de ergonomische vorm, fijne grip en mooie uitstraling. Over het ontwerp en de functie is goed nagedacht. Ze zijn verkrijgbaar in frisse eigentijdse kleuren.

De producten zijn gemaakt van hoogwaardige silicone met roestvrij stalen kern. Silicone is heel hitte bestendig, tot wel 230° C, het voelt heel zacht aan en maakt geen krassen in je anti-aanbak pan. Hierdoor gaat je anti-aanbak pan langer mee! Dankzij de roestvrij stalen kern zijn de producten sterk en duurzaam. Alle producten zijn BPA vrij en vaatwasmachine bestendig.

Ze hoopt hiermee bij te dragen aan een duurzamer wereld en nog meer kookplezier!

Kwaliteit, functionaliteit en design komen samen in de artikelen van Tools2cook!

Type
Bakspaan
Materiaal
Silicone
Kleur
Groen
Maat
30 cm
100 03 03
Nieuw
8720165271085

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Accessoires

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking