DDDDD vaatdoek Stripe grey 30 x 30 cm
DDDDD vaatdoek Stripe grey 30 x 30 cm

DDDDD vaatdoek Stripe grey 30 x 30 cm

Opzoek naar de perfecte vaatdoek? Zoek niet verder! Met het uitgebreide vaatdoeken pakket van DDDDD heb je ruime keuze aan de leukste kleuren en weet je zeker dat je het best vaatdoekje in huis haalt. Met DDDDD wordt schoonmaken nog eens leuk!

 

De DDDDD vaatdoeken hebben het perfecte formaat van 30×30 cm, optimale vochtopname en zijn verkrijgbaar in héél veel kleuren. Kleurengroepen waaruit je kunt kiezen zijn de pastel- classic- neutral- en bright kleuren

 

Hoe was ik een vaatdoek?

We adviseren altijd om de wasvoorschriften aan te houden die op een DDDDD product staat aangegeven. Voor een hygiënische was kunnen alle vaatdoeken tot 60 graden gewassen worden en het liefst zonder wasverzachter. Door het gebruik van wasverzachter komt er een speciaal laagje op de doeken wat er voor zorgt dat de vezels minder goed water absorberen. Ook raden we af om de doeken in azijn te weken bij een (eerste) wasbeurt. Let op: onze vaatdoeken zijn geweven van katoenen garens. Er bestaat daarom een kleine kans op krimp wanneer je een vaatdoek wast.

 

De vaatdoek wordt per stuk geleverd.

Niet op voorraad
€ 2,49
Incl. BTW

Ruim 60 jaar geleden werd De Doek Die Direct Droogt (DDDDD) geïntroduceerd als ‘de meest vlijtige theedoek’. Een tijd waarin de afwas doen een gebruikelijk onderdeel was voor de vrouwen in het huishouden en de bekende geblokte theedoek in menig keuken hing. Sinds die tijd is er veel veranderd.

De geblokte theedoek is er nog steeds maar het ouderwetse beeld van de huisvrouw is verdwenen. Tegenwoordig staat het hele gezin gezellig samen in de keuken, elkaar te helpen en de dag door te nemen. De keuken is een fijne ruimte waarin geleefd mag worden, en samen met de eettafel wordt het vaak het hart van het huis genoemd. Bij DDDDD is er een mooie keuze in theedoeken, handdoeken, keukenschorten, pannenlappen, ovenwanten, vaatdoeken, tafelkleden en meer keukentextiel!

Type
Vaatdoek
Materiaal
Katoen
Kleur
Grijs
Maat
30 x 30 cm
A87573
Nieuw
8719002068797

DDDDD

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking