Le Creuset Aardewerken rechthoekige ovenschaal in Kersenrood 26cm 2,3l
Le Creuset Aardewerken rechthoekige ovenschaal in Kersenrood 26cm 2,3l
Le Creuset Aardewerken rechthoekige ovenschaal in Kersenrood 26cm 2,3l
Le Creuset Aardewerken rechthoekige ovenschaal in Kersenrood 26cm 2,3l

Le Creuset Aardewerken rechthoekige ovenschaal in Kersenrood 26cm 2,3l

De aardewerken ovenschalen van Le Creuset zijn een onmisbare keukenbenodigdheid. Zijn rechthoekige vorm maakt hem geschikt voor allerlei soorten ingrediënten, waardoor hij uiterst veelzijdig is om dagelijks mee te roosteren, bakken, marineren en serveren. Dankzij de eenvoudig te hanteren geschulpte handgrepen kun je hem veilig en moeiteloos verplaatsen en de diepe zijwanden bieden je veel kookruimte.

 

Kenmerken aardewerken ovenschalen Le Creuset:

- Altijd goed: Het geëmailleerd aardewerk van Le Creuset is krasbestendig en eenvoudig te reinigen.

- Perfect vervaardigd: Het aardewerk is gemaakt van speciale klei, behoudt een gelijkmatige temperatuur en is uitzonderlijk sterk en duurzaam.

- Gebruik hem warm of koud: Het aardewerk is thermoresistent van -18°C tot +260°C.

 

De aardewerken ovenschalen van Le Creuset in het gebruik:

Bescherm jezelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Bij gebruik onder de grill moet je altijd minstens 6,5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van je product.

Bedek in de magnetron alleen de bovenkant van de schaal en laat de handgrepen vrij. De handgrepen kunnen na lange tijd in de magnetron heet worden.

 

Plaats een bevroren gerecht niet in een voorverwarmde oven. Plaats het in plaats daarvan in een koude oven, stel de temperatuur in en laat de twee samen opwarmen. Controleer voor het opdienen altijd of het voedsel warm is. Als je een gerecht wilt verwarmen dat op kamertemperatuur is, verwarm je oven dan niet voor boven de 205°C (dat is 400°F).

 

Wil je vloeistof toevoegen aan een gerecht in de oven? Haal de schaal dan uit de oven en laat hem eerst een paar minuten afkoelen.

 

Het schoonmaken je van je Le Creuset aardewerken ovenschaal:

Wacht tot je product is afgekoeld voordat je het reinigt. Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat je het op de gebruikelijke manier reinigt. Was en droog hem met de hand. Of plaats je aardewerk een volledige cyclus in de vaatwasmachine.

 

Afmetingen Le Creuset Ovenschaal:

Inhoud: 2,3 liter

Lengte: 31,6 cm (jnclusief handvaten)

Breedte: 18 cm

Hoogte: 5,1 cm

 

Garantie:

10 jaar fabrieksgarantie

 

De Le Creuset aardewerken ovenschalen zijn in meerdere kleuren en maten te verkrijgen.

Laatste items in voorraad
€ 52,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalenpeper & zout molensonderzettersspatelswijnaccessoires en een complete lijn met bakvormen. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Ovenschaal
Materiaal
Aardewerk
Kleur
Rood
Maat
26 cm
71102260600001
Nieuw
843251102730
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking