Kookboek Brood uit de pan Ilona Chovancova Uitbreiden

Kookboek Brood uit de pan Ilona Chovancova

kookboeken

Brood uit de pan

Nieuw

Bloem, zout, water, een oven en een gietijzeren pan. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf brood te maken! Door het brood te bakken in een pan, creëer je een mooie knapperige korst terwijl de kern luchtig blijft. In Brood uit de pan staan naast de basistechnieken voor het maken van je eigen zuurdesembrood ook 60 heerlijke broodrecepten. Naast klassieke broden vind je ook verrassende recepten, zoals brood met cider en gedroogde appels of een brood gemaakt van paarse wortels. Maak je ontbijt of lunch helemaal compleet met de originele belegsuggesties, zoals serranoham op een bedje van verse geitenkaas en rode biet of paprikacrème met amandelen en basilicum.

 

 

Taal Nederlands

Bindwijze Hardcover

Druk 1

Verschijningsdatum mei 2020

Afmetingen 26,8 x 20,2 x 2 cm

Aantal pagina's 160 pagina's

€ 19,99

incl. BTW

Werkdagen voor 16.00 uur besteld volgende dag geleverd.

Betaling via ideal, creditcard of betalen bij afhalen.

TypeKookboek

Schrijf uw recensie

Kookboek Brood uit de pan Ilona Chovancova

Kookboek Brood uit de pan Ilona Chovancova

  • Le Creuset Gietijzeren Braadpan Meringue 26 cm

    De Le Creuset braadpan , een culinaire klassieker, is al bijna een eeuw lang geliefd bij koks over de hele wereld. Perfect ontworpen voor stoofschotels, gebraden vlees, soep, ovenschotels en zelfs om te bakken. Dit iconische exemplaar is de enige pan die je nodig hebt voor onvergetelijke maaltijden met een intense smaak om van te watertanden.   De braadpan in de kleur Meringue is een roomwitte pan. Het kleurverloop gaat van heel licht beige naar roomwit.   Eigenschappen Gietijzeren braadpannen Le Creuset: Blijf koel: de hittebestendige knop (tot 250°C) is ontworpen om u een betere grip te geven, zelfs wanneer u ovenhandschoenen gebruikt om het deksel op te tillen. Snelle reiniging: dankzij de geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudig te reinigen. Geweldige handgrepen: dankzij de grote handgrepen kunt u hem eenvoudig verplaatsen van de kookplaat naar de oven of naar de tafel, zelfs als u ovenhandschoenen aan heeft. Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill. Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel. Houdt het vocht vast: ons nauwsluitende deksel helpt het vochtgehalte te verhogen en verbetert de smaak, voor perfect bereide gerechten. Eenvoudig te hanteren: dankzij de stijlvolle en comfortabele handgrepen kan hij veilig worden opgetild. Een regenboog aan kleuren: ons assortiment is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft uw keuken levendige kleuren. Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten. De keuze is aan u: verkrijgbaar in verschillende maten die aan uw keukenwensen voldoen. Warmtebron: De gietijzeren braadpannen van Le Creuset mogen op alle warmtebronnen. Inductie, gas, keramisch, oven.   In het gebruik: Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen. Wij adviseren u om alleen siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten. Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'. Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt. Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.   Schoonmaken: Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt. Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken. Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

    € 205,00


Sluiten

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden op deze website. Als u verdergaat zonder uw instellingen te wijzigingen, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies op onze website. Als u dat wenst, kunt u uw cookie instellingen op elk moment wijzigen. Zie voor meer informatie onze privacy policy