Interieur/woonwinkel

Bent u zojuist verhuisd of toe aan een ander interieur?

Senses of Living staat voor je klaar om je te adviseren in gordijnkeuze, behang, verf en herstoffering. Op maat en geheel naar jouw smaak.

Maak een afspraak om in de woonwinkel te kijken.

 

Een bijzonder interieur valt of staat met de stoffering. Wie zorg besteedt aan zijn of haar stoffering,  behang en verf, creëert een ruimte met één designrichting, een kamer die sfeer ademt. Dat valt echter niet mee; welke gordijnen creëren licht en ruimte? Welke stoffen zijn duurzaam? Welke verf is milieuvriendelijk? Welke patronen matchen eigenlijk?

We snappen dat sfeer in je interieur niet zo eenvoudig te creëren is. Daarom staat Senses of Living je met raad en daad bij in de zoektocht naar jouw ideale leefruimte.

 

Senses of Living voert onder andere stoffen en behang van Sanderson. Dit Britse merk is bovenal stijlvol en geraffineerd, elke collectie wordt tot in de puntjes uitgewerkt en gefabriceerd in de Standfast & Barracks-fabriek. Sanderson valt samen met Zoffany en Harlequin onder de gelauwerde Walter Greenbank Group.
Naast deze merken vind je bij Senses of Living ook stoffen en behang van onder meer de Designers Guild en Designs of the Time, waarvan de laatste is gevestigd bij onze zuiderburen.

 

 

Graag vragen wij u van te voren een afspraak te maken.

Dit kan in de winkel maar ook online.

Gebruik de Book Appointment knop om direct een afspraak te maken!

Book an appointment with Senses of Living using SetMore

Gordijnen

Senses of Living heeft veel stoffen voor gordijnen en vouwgordijnen.

Herstoffering

Geef je bank of stoel een nieuw leven en laat hem herstofferen!

Behang

Verander de ruimte snel met een gaaf behang.

Van klassiek tot modern alles is er!