iittala Kartio karaf 95cl dark grey
iittala Kartio karaf 95cl dark grey
iittala Kartio karaf 95cl dark grey
iittala Kartio karaf 95cl dark grey

iittala Kartio karaf 95cl dark grey

Kaj Franck, een legende op het gebied van Scandinavisch design, geloofde in bruikbaarheid.

 

Zijn nu iconische designs voor iittala zijn multifunctioneel en veelzijdig, zodat elk item op meerdere wijzen kan worden gebruikt. Veel designs van Franck zijn afgeleid van drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek. Franck stond voor functioneel, duurzaam en verfijnd design en geloofde dat mensen zijn items eigen maakte door ze te gebruiken. Gedreven door zijn zoektocht naar de essentie, bevat Kartio perfect gebalanceerde tijdloze items die iconische symbolen zijn geworden van Scandinavisch design.

 

De Kartio karaf is nu verkrijgbaar in een nieuwe donkergrijze kleur die aan elke eettafel een elegant gevoel van detail toevoegt. Mondgeblazen in Finland. Perfect voor het serveren van koude dranken. Een prachtig geschenk. Met de hand afwassen wordt aangeraden.

Laatste items in voorraad
€ 99,90
Incl. BTW

Type
Karaf
Materiaal
Mondgeblazen glas
Kleur
Grijs
Maat
950 ml
1057033
Nieuw
6411923670265

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking