iittala Birds by Toikka Kesuri jaarvogel 2021 amethyst
iittala Birds by Toikka Kesuri jaarvogel 2021 amethyst

iittala Birds by Toikka Kesuri jaarvogel 2021 amethyst

Elke iittala vogel in de iconische collectie glazen vogels van Finse designlegende Oiva Toikka heeft een eigen persoonlijkheid en is daarmee een echt uniek kunstobject. De collectie is handgemaakt en mondgeblazen in de glasfabriek van Iittala en vormt een weelderige combinatie van tradities van het maken van glas.

 

Birds by Toikka Kesuri is de Jaarvogel 2021. Het lichaam heeft de prachtige kleur amethist en de rechte snavel en staart zijn uitgevoerd in donkere lilatinten. Reflecteert het licht schitterend. Een elegante decoratie voor je huis of een bijzonder cadeau. Alleen verkrijgbaar in 2021 of zolang de voorraad strekt.

€ 399,90
Incl. BTW

Type
Decoratie
Materiaal
Mondgeblazen glas
Kleur
Paars
1057704
Nieuw
6411923670920

Aan het begin van de twintigste eeuw werd serviesgoed beschilderd met allerlei tierelantijntjes. Iittala was één van de eerste bedrijven die de overstap maakte van decoratief servies naar functionele, mooi ogende objecten met een Scandinavische look. Ze geloven in tijdloos design. Van de effen Teema serie, kleurrijke Origo tot prachtige dessins van de Taika of Tannsi serie. 

Daarnaast hebben ze prachtig glaswerk en bestek. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking