Le Creuset ronde hoge grillpan 25 cm rood
Le Creuset ronde hoge grillpan 25 cm rood

Le Creuset ronde hoge grillpan 25 cm rood

De ronde hoge gietijzeren grill van Le Creuset maakt het mogelijk om heerlijke, gezonde gerechten te bereiden. Hij grilt grote stukken vlees, gevogelte en groenten snel en gelijkmatig en scheidt je voedsel van het vet. De diepere wanden beperken bovendien spetters tot een minimum en zorgen ervoor dat sauzen niet te veel verdampen tijdens de bereiding. En hij maakt bovendien prachtige grillstrepen. Dankzij de twee handgrepen en de schenktuiten is hij gemakkelijk te verplaatsen en kun je er moeiteloos mee opdienen.

 

Eigenschappen Le Creuset Gietijzeren Grillpan:

-Snelle reiniging: dankzij de geëmailleerde binnenkant is hij eenvoudig te reinigen.

-Geweldige handgrepen: dankzij de grote handgrepen kunt u hem eenvoudig verplaatsen van de kookplaat naar de oven of naar de tafel, zelfs als u ovenhandschoenen aan heeft.

-Een echt werkpaard: geschikt voor de oven, kookplaat, inductie of onder de grill. -Heerlijke gerechten: de gietijzeren constructie houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Uw overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.

-Grillgroeven: maak authentieke grillstrepen voor voedsel dat er fantastisch uitziet. -Perfect schenken: Dankzij de tuiten aan de zijkanten kunt u eenvoudig (en zonder te druppelen) schenken.

 

Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om uw gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten. Wordt op elegante wijze ouder: de geëmailleerde binnenkant ontwikkelt een natuurlijke patina die zich zal gedragen als een anti-aanbaklaag. Dankzij de afwerking laat het voedsel bovendien eenvoudig los en hoeft u de pan minder in te branden.

 

Reinig het product alleen met water, zodat de patina zich kan ontwikkelen. Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen. Wij adviseren u om alleen siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten.

 

Je Le Creuset Grillpan op de kookplaat:

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'. Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten.

 

Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt. Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

 

Schoonmaken van je Le Creuset gietijzeren grillpan:

Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt. Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er voedsel aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat het 15 tot 20 minuten weken voordat u het op de gebruikelijke manier reinigt. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken. Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

 

Formaat Gietijzeren grillpan:

Lengte: 28,3 cm

Breedte: 33,3 cm

Hoogte: 4,8 cm

Diepte: 4,1 cm

Laatste items in voorraad
€ 135,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalenpeper & zout molensonderzettersspatelswijnaccessoires en een complete lijn met bakvormen. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Grillpan
Materiaal
Gietijzer
Kleur
Rood
Maat
25 cm
20208250600422
Nieuw
024147307167
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking