Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey
Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey
Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey
Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey
Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey
Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey

Le Creuset Gietijzeren koekenpan met HS 28 cm mist grey

De Signature Koekenpan van Le Creuset is een uitstekende keuze voor allerlei dagelijkse kooktechnieken, waaronder bruinbakken en aanbraden. Hij is gemaakt van het iconische gietijzer van Le Creuset, verdeelt de warmte gelijkmatig en zorgt ervoor dat de buitenkant van je eten snel dichtschroeit. Het resultaat? Het houdt vocht, voedingsstoffen en smaak vast voor onvergetelijke en verrukkelijke gerechten. De ergonomische hulpgreep zorgt voor een betere grip, terwijl de hittevrije houten handgreep opnieuw is ontworpen voor extra comfort. Bovendien kan de pan worden opgehangen met behulp van de geïntegreerde haak.

 

Eigenschappen Le Creuset gietijzeren koekenpan:

Heerlijke gerechten: het gietijzer houdt de warmte vast, zodat het eten gelijkmatig kan bakken en bruinen. Je overheerlijke creaties blijven bovendien langer warm aan tafel.

Eenvoudig te hanteren: dankzij de stijlvolle en comfortabele handgrepen kan hij veilig worden opgetild.

Een helpende hand: Dankzij de hulpgreep is hij eenvoudig op te tillen en te verplaatsen van je kookplaat naar de oven of tafel.


Niet te heet: kook met een constante, lage tot middelhoge warmte om je gietijzer te beschermen en te genieten van overheerlijke resultaten.


Wordt op elegante wijze ouder: de geëmailleerde binnenkant ontwikkelt een natuurlijke patina die zich zal gedragen als een anti-aanbaklaag. Dankzij de afwerking laat het voedsel bovendien eenvoudig los en hoef je de pan minder in te branden.

 

Het gebruik van je Le Creuset gietijzeren koekenpan:

Reinig het product alleen met water, zodat de patina zich kan blijven ontwikkelen. Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

Moderne uitstraling: Het houten handvat ziet er stijlvol uit en blijft koel. Wij adviseren je om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt, maar mag niet hardhandig worden gebruikt of over het kookoppervlak worden geschraapt aangezien dit schade kan veroorzaken.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat je eten gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als je een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart je eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als je toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Schoonmaken van je Le Creuset gietijzeren koekenpan:

Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt. Veeg eventuele restjes van de bodem en randen van het product. Als er eten aangekoekt zit, vul het product dan met warm water en afwasmiddel en laat hem 15 tot 20 minuten weken voordat je hem op de gebruikelijke manier reinigt. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken. Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.

Laatste items in voorraad
€ 219,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalenpeper & zout molensonderzettersspatelswijnaccessoires en een complete lijn met bakvormen. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Koekenpan
Materiaal
Gietijzer
Kleur
Grijs
Maat
28 cm
20258285410422
Nieuw
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking