Gedekte tafel

Van romantisch diner tot alledaags ontbijt: het servies zet de toon aan tafel. Bij Senses of Living vindt u een uitgebreid aanbod aan servies, strak of modern en voor elk budget.

Ook servies in porselein en aardewerk.

 

 Zo heeft Senses of Living onder meer prachtige producten van Royal Doulton. Dit Britse merk produceert al ruim 200 jaar hoogwaardig servies, met een toonaangevend design. Royal Doulton heeft een aantal productlijnen die variëren van tijdloos klassiek tot modern en speels. Bij Senses of Living vindt u onder meer de Charlene Mullen Royal Doulton collectie: speelse patronen en opdrukken van Londen op het servies van Royal Doulton, ontworpen door de beroemde designstudio van Charlene Mullen.

 

Nieuw in het assortiment:

Iittala, komt uit Finland waar kwaliteit, schoonheid en functionaliteit belangrijke waarden zijn.

Wij geloven in tijdloos design dat nooit wordt weggegooid.

 

Daarnaast treft u ook het chique servies van Wedgwood u aan bij Senses of Living. Dit servies is vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit, ontworpen door topdesigners als Jasper Conran en Vera Wang.

 

Bovendien beschikt Senses of Living over een uitgebreide collectie speelse, maar ook betaalbare serviezen. Onder meer het servies van Maxwell & Williams kent een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wie zijn gasten graag bedient met speelse, kleurige dessins heeft de keuze uit een groot aantal producten van Blond Amsterdam.

 

Naast de Charlene Mullen Royal Doulton collectie heeft Senses of Living ook het servies uit de collecties Splash, Stripes, Pacific en Pastels. Zo haalt u eenvoudig de zomer in huis met dit hoogwaardige Britse merk. Het speelse Tric servies van Arzberg wordt uitgebreid met een nieuwe, trendy kleur

 

Maak het af met mokken en schalen van het Franse Le Creuset, theepotten van Bredemeijer en glaswerk van Schott-Zwiesel. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, alle servies bij Senses of Living is van hoge kwaliteit en smaakvol ontworpen.

 

Een zeer groot deel van onze servies collectie vindt u natuurlijk ook in onze webshop. Daar vindt u al het moois van Senses of Living vanuit uw luie stoel, overzichtelijk weergegeven.

Kom langs in de winkel of koop uw servies online

Iittala

Tijdloos design in een strak ontwerp.

 

Blond Amsterdam

Het kleurrijke servies van Blond Amsterdam

Royal Doulton

Stijlvol gedekte tafels met het servies van Royal Doulton