Neolea Zeezout Med Herbs
Neolea Zeezout Med Herbs
Neolea Zeezout Med Herbs
Neolea Zeezout Med Herbs
Neolea Zeezout Med Herbs
Neolea Zeezout Med Herbs

Neolea Zeezout Med Herbs

Zout met Mediterrane kruiden smaak

Zout is toch gewoon zout? Nee. Een mens kan niet zonder, want het is een vitaal mineraal dat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Te veel is ongezond, maar te weinig is even gevaarlijk, al dan niet meer.

 

Sluit je ogen en ruik aan de olijfboomgaard. Tussen de olijfbomen die Neolea Extra Virgin Olive Oil in Griekenland produceren groeien aromatische kruiden vrij. Salie, oregano, tijm en olijfbladeren maken deze variëteit tot een droom op al je vlees en pasta's.

Lekker met
Geniet van deze Mediterrane Kruiden smaak Zeezout met: Lam & kip, Gegrilde groenten & bruschetta's en pasta's

 

Hoe het gemaakt is

Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën, een van de schoonste zeeën ter wereld. In plaats van de meer traditionele manieren om zeewater in een inham te laten stromen en het water te laten verdampen, wordt dit zout uit de rotsen in de buurt van de zee geoogst. Dit houdt het zout zuiver en voegt nutritionele mineralen toe.

 

Verpakking

Alle smaakvarianten zijn verpakt in een keramisch potje met een kurk deksel en bevat 100 gram zout. Het potje is 5 cm hoog en een diameter van 5 cm.

Elke smaak is visueel verschillend van de andere door de verschillende kleur die bij de smaak past. Blauw voor Puur, geel voor Citrus, groen voor Mediterrane Kruiden, rood voor Kappertjes & Tomaat, lichtgeel voor Vanille en bruin voor Smoked (gerookt). De potten kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

 

Ontdek de smaken

Het assortiment bestaat uit Pure, Citrus, Med Kruiden, Kappertjes & Tomaat, Vanille en Gerookt zeezout.

Laatste items in voorraad
€ 7,95
Incl. BTW

De visie van Neolea

Bij Neolea oogsten ze fijn authentiek voedsel op hun eigen ritme. We eten niet. We proeven. Het is een Nederlands bedrijf. De productie van de oliën en zeezout komen uit Griekenland en het kantoor zit in Amsterdam.

Ten slotte is niet alleen de smaak van groot belang, ook het strakke design zorgt ervoor dat het een geliefd product is.

Neolea is actief in 8 landen wereldwijd met een groeiend netwerk van retailers en restaurants, waaronder één van Europa's toonaangevende ketens en een groep Michelinsterren restaurants. Michelinsterren chef's gebruiken de oliën en zout graag in hun exclusieve gerechten.

 

Moge het de brandstof zijn voor je eigen vuur. Moge het je eigen ritme voeden.

Omdat jij degenen bent die het tikken van je hartslagen voelt voor het tikken van een klok. Degenen die het leven proeven bij elke hap die je neemt, horen de muziek bij elke stap die je maakt. Je volgt niet omdat het moet, maar je leidt omdat je kunt.

 

Het assortiment van Neolea bestaat uit olijfolie en diverse soorten zeezout.

Type
Zeezout
Maat
100 gram
GHNEL07DS
Nieuw
5200125060117

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking