Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure
Neolea Zeezout Pure

Neolea Zeezout Pure

Neolea Zeezout

Zout is toch gewoon zout? Nee. Een mens kan niet zonder, want het is een vitaal mineraal dat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Te veel is ongezond, maar te weinig is even gevaarlijk, al dan niet meer.

Te gebruiken met

Uiteraard is het meest populaire zout gewoon Puur. Gebruik dit Pure Zeezout van Neolea om een ziltige bite te geven aan je favoriete gerechten of om nog meer smaak toe te voegen. Dit zout is puur en onbewerkt, dit maakt het een gezonde toevoeging aan iedere maaltijd!

 

Deze Pure smaak Zeezout is het beste te combineren met: Vis & gegrild vlees, Chocolade, Margarita's

 

Hoe het gemaakt is
Het met de hand geoogste zeezout van Neolea komt uit de Griekse zeeën. In plaats van de meer traditionele manieren om zeewater in een inham te laten stromen en het water te laten verdampen, wordt het zout van Neolea uit de rotsen in de buurt van de zee geoogst. Dit houdt het zout zuiver en voegt nutritionele mineralen toe.


Verpakking

Alle smaakvarianten van Neolea zijn verpakt in een keramisch potje met een kurk deksel en bevat 100 gram zout. Elke smaak is visueel verschillend van de andere door de verschillende kleur die bij de smaak past. Het potje is 5 cm hoog en diameter ook 5 cm.

Blauw voor Puur, geel voor Citrus, groen voor Mediterrane Kruiden, rood voor Kappertjes & Tomaat, lichtgeel voor Vanille en bruin voor Smoked (gerookt).


De zoutpotten kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

 

Ontdek de smaken
Het assortiment bestaat uit Pure, Citrus, Mediteraanse Kruiden, Kappertjes & Tomaat, Vanille en Gerookt zeezout.

Op voorraad
€ 7,95
Incl. BTW

De visie van Neolea

Bij Neolea oogsten ze fijn authentiek voedsel op hun eigen ritme. We eten niet. We proeven. Het is een Nederlands bedrijf. De productie van de oliën en zeezout komen uit Griekenland en het kantoor zit in Amsterdam.

Ten slotte is niet alleen de smaak van groot belang, ook het strakke design zorgt ervoor dat het een geliefd product is.

Neolea is actief in 8 landen wereldwijd met een groeiend netwerk van retailers en restaurants, waaronder één van Europa's toonaangevende ketens en een groep Michelinsterren restaurants. Michelinsterren chef's gebruiken de oliën en zout graag in hun exclusieve gerechten.

 

Moge het de brandstof zijn voor je eigen vuur. Moge het je eigen ritme voeden.

Omdat jij degenen bent die het tikken van je hartslagen voelt voor het tikken van een klok. Degenen die het leven proeven bij elke hap die je neemt, horen de muziek bij elke stap die je maakt. Je volgt niet omdat het moet, maar je leidt omdat je kunt.

 

Het assortiment van Neolea bestaat uit olijfolie en diverse soorten zeezout.

Type
Zeezout
Maat
100 gram
GHNEL06DS
Nieuw
5200125060445

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking