Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml
Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml

Le Creuset Waterfles in Mat Zwart 500ml

Nieuw van Le Creuset; Waterflessen voor onderweg of thuis. De waterflessen houden je drankjes max. 24 uur koud en max. 12 uur warm, zodat je onderweg of thuis zonder zorgen kunt blijven drinken.

 

Neem hem mee naar je werk, naar de sportschool, onderweg naar vakantie of zet hem op je bureau als je thuiswerkt!

 

Eigenschappen Le Creuset Waterfles:

Kleine verandering, grote impact: als je plastic flesjes vervangt door deze hoogwaardige herbruikbare fles, draag je een steentje bij aan het behoud van onze prachtige planeet.

 

Zeg maar gedag tegen condensvorming: iedere fles is gemaakt van 18/8 voor levensmiddelen geschikt rvs en beschikt over een dubbelwandige vacuüm-geïsoleerde constructie met een koperen wandlaag die zorgt dat het oppervlak van je fles vrij blijft van vervelende condensvorming.

 

De Le Creuset waterfles in het gebruik:

Spoel je fles om met warm of koud water voordat je hem vult met je favoriete drankje om te zorgen dat die cruciale warmte of koelheid behouden blijft. Zorg ervoor dat je je fles niet té vol doet. Zorg dat de inhoud ten minste 1 cm onder de onderkant van de gesloten dop blijft.

 

Wil je van een warme drank genieten? Wees voorzichtig bij het openen, schenken en drinken, om brandwonden en ander letsel te voorkomen. En als je je fles voor warme vloeistoffen gebruikt, zorg dan dat je hem buiten bereik van kinderen houdt.

 

Zorg voor je fles door hem uit de buurt te houden van de vaatwasser, magnetron, diepvries en warmtebronnen. Gebruik je fles gerust voor verschillende soorten favoriete drankjes, maar vul hem niet met zuivelproducten, frisdranken, droogijs of vruchtensap.

 

Geniet van je drankjes zolang ze nog vers zijn en probeer ze niet te vergeten. Het is belangrijk dat je drankjes niet gedurende langere perioden in de fles laat zitten. Laat geen fruit en theebladeren in je fles zitten.

 

Schoonmaken van je Le Creuset waterfles:

Reinig je fles met de hand met warm water en zeep en zet hem nooit in de vaatwasser.

Laatste items in voorraad
€ 30,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Isoleerfles
Materiaal
RVS
Kleur
Zwart
Maat
500 ml
41208500000000
Nieuw
630870300322
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking