DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie
DUCQ steelpan koper 16 cm inductie

DUCQ steelpan koper 16 cm inductie

Naast dat hij er prachtig uitziet is hij ook erg praktisch in gebruik. Deze koperen steelpan met deksel van DUCQ is de perfecte koperen pan voor het bereiden van sauzen, maar natuurlijk kun je hier ook heel goed een eitje in koken. Omdat de steel hol is en slechts op twee kleine punten contact maakt met de pan, wordt deze veel minder snel warm.

 

Specificaties:

 

Materiaal

3-ply copper

Garantie

Levenslange garantie

Diameter

16 cm

Hoogte

10 cm

Inhoud

1,5 liter

Gewicht

1,2 kg

Vaatwasbestendig

Handwas aanbevolen

Warmtebron

Elektrisch, Gas, Halogeen, Inductie, Oven

 

LEVENSLANGE GARANTIE DUCQ garandeert dat alle producten vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Indien er bij normaal gebruik en onderhoud een materiaal- of fabricagefout aan het licht komt (zulks uitsluitend door DUCQ te bepalen) zal DUCQ de pan vervangen, zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

 

Over DUCQ

DUCQ verwijst naar de achternaam van vele Nederlandse pioniers tijdens de VOC. Schepen vol met kostbare specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat. Deze producten waren toendertijd een verrijking van de traditionele Hollandse keuken. Met DUCQ pannen haal je nu diezelfde rijkdom in huis (en in jouw keuken). Ducq is een Nederlandse leverancier.

Laatste items in voorraad
€ 79,00
Incl. BTW

Gebruik van je Koperen pan:

Bak en kook op lage temperatuur De 3-laags pannen van DUCQ zorgen ervoor dat op lage tot middelmatige temperatuur al de gewenste resultaten bereikt kunnen worden.

Voorkom oververhitting
Verwarm de pan geleidelijk en niet bij te hoge temperaturen. Bij de te hoge temperaturen kan de pan verkleuren. Met DUCQ koperpoets is de kleur te herstellen indien gewenst. Laat de pan nooit zonder voedsel of vetstoffen droog koken. Hierdoor kan de pan z'n warmte niet kwijt en raakt deze oververhit en zal er verkleuring optreden. Bij extreem hoge temperaturen (> 400 graden Celsius) kunnen er lagen van de pan loslaten en kan verkleuring van de roestvrijstalen binnenkant optreden.

 

DUCQ koperen pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen DUCQ koperen pannen zijn geschikt voor alle warmte- bronnen, inclusief Inductie. Ook kunt u de pannen in de oven plaatsen, tot een maximum temperatuur van 260 graden Celsius.

 

Kies de juiste vlamgrootte of kookzone

Kies de juiste kookzone of gas vlamgrootte zodat de hitte of gas vlam enkel de bodem van de pan raakt en niet langs de zijkanten van de pan omhoog wordt geleid om verkleuring van het koper te voorkomen. De boost functie van uw inductieplaat niet langer gebruiken dan nodig om de inhoud van uw pan aan de kook te brengen . De boost functie is enkel bedoeld om grote hoeveelheden water snel aan de kook te brengen, zoals bijvoorbeeld om pasta of groenten te bereiden.

 

Gebruik het juiste keukengerei

Gebruik houten of siliconen spatels om krassen te voorkomen. Sla nooit met keukengerei op de rand van de pan om beschadigingen aan de rand te voorkomen.

Voorkom overkoken van vloeistof
Vloeistof welke overkookt kan strepen op de koperen buitenzijde achterlaten. Probeer dit ten alle tijde te voorkomen.

 

Wees voorzicht met zout
Zout kan inwerken op de RVS binnenlaag. Vermijd de inwerking van zout door te roeren en het niet te laten zinken tot de bodem van de pan. Voeg pas zout toe wanneer water aan de kook is.

 

Onderhoud

Was de pannen bij voorkeur met de hand De pannen zijn vaatwasser bestendig, maar wij adviseren de pan met de hand af te wassen. Het koper kan bij frequente reiniging in de vaatwasser dof uitslaan. Met behulp van DUCQ koperpoets is dit eenvoudig te herstellen.

 

Laat de pan afkoelen

Laat de pannen afkoelen voordat u ze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van uw DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. Gebruik afwasmiddel en / of DUCQ koperpoets Gebruik nooit agressieve chemicaliën of op chloor gebaseerde producten om uw koperen DUCQ pannen te reinigen. Gebruik een afwasmiddel en indien gewenst, DUCQ koperpoets.

 

Gebruik geen staalwol of schuurspons

Ook hardnekkige vlekken verwijderd u eenvoudig met DUCQ koperpoets en een microvezel doek. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons.

Type
Steelpan
Materiaal
Koper
Kleur
Koper
Maat
16 cm
DU101116
Nieuw

DUCQ

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking