Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA
Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA
Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA
Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA
Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA
Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA

Crockpot Slow Cooker 2,4L Black DNA

De Crock-Pot 2,4 liter zwarte, roestvrijstalen slowcooker is de perfecte oplossing voor 1-2 personen en ideaal voor kleinere woningen of keukens. Als je weinig ruimte heeft in de keuken of gewoon een handige oplossing zoekt voor lekkere maaltijden, is dit voor jou de ideale slowcooker.

Perfectie in het klein: met deze slowcooker kun je van alle voordelen van stoofschotels genieten. Voeg je ingrediënten toe aan de schaal, plaats het deksel, stel de temperatuur in op hoog of laag en jouw Crock-Pot slowcooker doet de rest. Je kunt de hele dag gewoon je gang gaan en als je thuiskomt staat er een gezonde en smaakvolle maaltijd voor je klaar.

De slowcooker is klein en compact, maar bevat alle handige functies en voorzieningen die je nodig hebt. De twee warmtestanden bieden veelzijdigheid en dankzij de warmhoudstand kun je van een welverdiende maaltijd genieten wanneer je klaar bent om te eten.

 De aardewerken schaal staat mooi op tafel en is bovendien ovenvast voor extra veelzijdigheid. De schaal en het deksel van verhard glas zijn vaatwasserbestendig voor extra gemak.

Een Crock-Pot slowcooker is uiterst gemakkelijk in gebruik en biedt veel meer culinaire mogelijkheden dan alleen winterse stoofschotels. Probeer bijvoorbeeld eens de recepten voor snelle en eenvoudige lenderibben, ideaal voor een zomerse barbecue, boeuf bourguignon, kip cacciatore of een verrukkelijke runderstoofpot, om er maar een paar te noemen, allemaal gerechten die u het hele jaar door kunt eten. De bereiding is simpel en je slowcooker doet de rest. Maak de Crock-Pot slowcooker je favoriete keukenhulp, zodat je meer tijd krijgt voor jezelf en je gezin

Kenmerken:

  1. 2,4 liter inhoud, ideaal voor 2 personen

  2. Hoge en lage warmtestand

  3. Warmhoudfunctie zodat het eten wacht tot u klaar bent om te eten

  4. De uitneembare, makkelijk draagbare schaal kan zo op tafel worden gezet

  5. Schaal en deksel zijn vaatwasserbestendig

Niet op voorraad
€ 49,95
Incl. BTW

Crock-Pot is de originele slowcooker. Crock-Pot werd in 1971 in de VS gelanceerd en wordt sindsdien wijd en zijd gebruikt voor het bereiden van maaltijden. Al meer dan 40 jaar loopt Crock-Pot aan kop op het gebied van elektrische kookpannen en wereldwijd maken steeds meer mensen volop gebruik van de voordelen van slowcookers om gemakkelijk en voordelig voedzame, smaakvolle gezinsmaaltijden te bereiden.

Type
Slowcooker
Kleur
Zwart
Maat
2400 ml
CR046
Nieuw
5011773062695
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking