Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar
Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar

Crockpot Slow Cooker 4,7L programmeerbaar

De Crock-Pot 4,7 liter digitale slowcooker heeft de ideale inhoud voor gezinsmaaltijden voor 4 tot 5 personen.  De kooktijd wordt ingesteld via een eenvoudig in te stellen digitale timer en de slowcooker heeft tevens twee warmtestanden en een automatische warmhoudfunctie, die wordt geactiveerd als de kookcyclus klaar is. De slowcooker heeft een ingebouwde digitale timer voor 20 uur met een led-scherm. Gebruik de hoge stand (High) om snel smaakvolle maaltijden, desserts en zelfs drankjes te bereiden, of gebruik de lage stand (Low) om de meest heerlijke maaltijden langzaam gaar te stoven terwijl je met je normale dagtaken bezighoudt. Zelfs als die vergadering langer duurt dan verwacht of als je toch nog even snel bij iemand op bezoek wilt gaan, hoef je je geen zorgen te maken: als de kooktijd is verlopen schakelt de Crock-Pot digitale slowcooker automatisch over op de warmhoudstand, zodat je eten niet aanbrandt en op temperatuur blijft tot je klaar bent om te eten. De aardewerken schaal staat mooi op tafel en is bovendien ovenvast voor extra veelzijdigheid. De schaal en de glazen deksel zijn vaatwasserbestendig voor extra gemak.

Een Crock-Pot slowcooker is uiterst gemakkelijk in gebruik en biedt veel meer culinaire mogelijkheden dan alleen winterse stoofschotels. Probeer bijvoorbeeld eens de recepten voor snelle en eenvoudige lenderibben, ideaal voor een zomerse barbecue, boeuf bourguignon, kip cacciatore of een verrukkelijke runderstoofpot, om er maar een paar te noemen, allemaal gerechten die u het hele jaar door kunt eten.  De bereiding is simpel en uw slowcooker doet de rest.  We geven u ook enkele hints en tips hoe u uw favoriete recepten kunt aanpassen om ze in de slowcooker te bereiden. Maak de Crock-Pot slowcooker uw favoriete keukenhulp, zodat u meer tijd krijgt voor uzelf en uw gezin.

Kenmerken:

  • Inhoud 4,7 liter, voor maximaal 5 personen.

  • Automatische warmhoudfunctie; het eten wacht tot u wilt eten.

  • Instelbare afteltimer biedt u meer vrijheid.

  • De uitneembare, vaatwasserbestendige schaal kan zo op tafel worden gezet.

  • 2 warmtestanden voor extra veelzijdigheid.

Op voorraad
€ 89,00
Incl. BTW

Crock-Pot is de originele slowcooker. Crock-Pot werd in 1971 in de VS gelanceerd en wordt sindsdien wijd en zijd gebruikt voor het bereiden van maaltijden. Al meer dan 40 jaar loopt Crock-Pot aan kop op het gebied van elektrische kookpannen en wereldwijd maken steeds meer mensen volop gebruik van de voordelen van slowcookers om gemakkelijk en voordelig voedzame, smaakvolle gezinsmaaltijden te bereiden. Maar dat is nog niet alles: de slowcookers van Crock-Pot zijn net zo geschikt voor speciale gelegenheden als voor alledaagse taken en zorgen dat uw etentjes voor familie en vrienden altijd een waar smaakgenot zijn.

Type
Slowcooker
Kleur
Zwart
Maat
4700 ml
CR507
Nieuw
5011773061216

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking