Le Creuset Fluitketel "Kone" in Caribbean Blue 1,6l
Le Creuset Fluitketel "Kone" in Caribbean Blue 1,6l
Le Creuset Fluitketel "Kone" in Caribbean Blue 1,6l
Le Creuset Fluitketel "Kone" in Caribbean Blue 1,6l

Le Creuset Fluitketel "Kone" in Caribbean Blue 1,6l

Er gaat niets boven het verleidelijke aroma van vers gezette thee of koffie. Til je dagelijkse ritueel naar een hoger niveau met deze stijlvolle fluitketel van Le Creuset voor het fornuis. Hij is gemaakt van geëmailleerd staal en geeft je huis een levendig kleurtje. En hij fluit wanneer je water klaar is!

 

De Kone fluitketels van Le Creuset zijn verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. De fluitketels hebben een brede bodem voor een efficiëntere verwarming. Ze zijn gemaakt van geëmailleerd carbon staal.

 

Warmtebronnen:

De Kone Fluitketel is geschikt voor de volgende warmtebronnnen: Elektrische kookplaat, keramische kookplaat, gaskookplaat en inductiekookplaat.

 

De Kone fluitketel in gebruik:

Was je Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af. Verwijder het deksel van de fluitketel voordat je deze voor het eerst gebruikt, vul de fluitketel met schoon water, kook het en gooi het water daarna weg. Vul de fluitketel niet boven de gemarkeerde lijn.

 

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water. Til de fluitketel van het oppervlak op en af, in plaats van hem te schuiven, om te voorkomen dat de bodem van de fluitketel of het oppervlak wordt beschadigd. Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

 

Laat hem, wanneer hij heet is, op een hittebestendig oppervlak rusten. Bij fluitketels met een inklapbare handgreep dient u ervoor te zorgen dat de handgreep goed rechtop staat voordat u de fluitketel op de warmtebron plaatst, om mogelijke oververhitting van de handgreep te voorkomen.

 

Sluit het deksel goed af om de handgreep te beschermen tegen de stoom. Zorg er altijd voor dat de tuit en de inkepingen van het deksel van u en van anderen af wijzen. Laat de fluitketel niet droogkoken, omdat dit snel tot oververhitting zal leiden. Is uw water gekookt? Wacht dan 10-15 seconden voordat u de fluitketel van de warmtebron haalt en schenk dan pas in.

 

Houd de fluitketel nooit ondersteboven. Zorg ervoor dat de knop van het deksel goed is ingedrukt. Laat uw fluitketel goed afkoelen voordat u hem bijvult met koud water.

 

Op de Kone Fluitketel van Le Creuset zit 5 jaar garantie.

 

Afmeting van de Kone Fluitketel:
Inhoud 1,6 liter
Lengte: 25,6 cm
Breedte: 19,9 cm
Hoogte: 24,3 cm

Niet op voorraad
€ 109,00
Incl. BTW

Over Le Creuset

Le Creuset maakt al sinds 1925 topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houd Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende kleuren. Le Creuset heeft naast hun bekende pannen assortiment, vele producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. Een uitgebreid aardewerk servies maakt van iedere gedekte tafel een feestje. Ovenschalen, peper & zout molens, onderzetters, spatels. Het assortiment is breed en toch altijd een herkenbaar le Creuset design.

Type
Fluitketel
Kleur
Blauw
Maat
1600 ml
Modeljaar / Seizoen
2021
92000200490000
Nieuw
630870137492

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking