Villeroy & Boch Kerstfolder

Is hij ook bij u op de mat gevallen? De Villeroy & Boch Kerstfolder is uit! Bomvol inspiratie voor de aankomende feestdagen! Prachtig servies, ornamenten en waxinelichthuisje om bij weg te dromen!

Het lijkt nog even te duren maar voordat je het weet staat de Decembermaand weer voor de deur. Dan zijn we allemaal weer druk met de voorbereidingen want Kerst betekent thuiskomen. Zodra de kaarsen worden aangestoken en er mooie decoraties worden geplaatst hangt er iets speciaals in de lucht. Mooie herinneringen komen tot leven wanneer geliefde tradities worden doorgegeven aan kinderen en kleinkinderen. Kerstmis wordt ook dit jaar weer heel mooi. Villeroy & Boch heeft prachtige nostalgisch Kerst servies maar ook nieuw!

Elk jaar is er een Kerst Limited Edition van Villeroy & Boch servies. Dit jaar is dat de '' Santa's sledetocht'' met een ontbijtbordje en klein schaaltje. Zie onderstaand deze blog de Limited Editions. 

Natuurlijk is ook de Toy's Delight collectie er dit jaar weer bij; voor magische kerstmomenten met je dierbaren. Deze collectie is zo herkenbaar door zijn nostalgische speelgoed tekeningen die bij de Kerst horen. Ook de waxinelichthuisjes, boom en trein uit de North Pole Express zijn een lust voor het oog. 

Bekijk hier de complete kerstcollectie. 

Nog niet helemaal toe aan de Kerst? Aan de achterzijde van de folder vindt je heerlijke herfstinspiratie en theemomenten vol stijl en genot! 

Heb je de folder niet ontvangen? Kom er dan één ophalen in onze kook en servieswinkel in Deventer. (zolang de voorraad strekt) 

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking