Villeroy & Boch Kerst servies

Villeroy & Boch Kerstservies

Het Villeroy & Boch Kerstservies is al jaren favoriet bij velen. Met nostalgische prints wat het Kerst gevoel oproept maakt het een onvergetelijke Kerst. Met Kerst brengen we veel tijd samen met elkaar door. Om je hapjes en drankjes te serveren op Kerstservies geeft dan net dat beetje extra aan het ultieme Kerst gevoel. Villeroy & Boch kent de volgende kerstserviezen;

Annual Christmas

Ieder jaar een nieuw decor. Het jaarlijkse servies wordt in een gelimiteerde oplage gemaakt en is daarmee extra bijzonder. Er zijn vele spaarders die uit ieder jaar één mok of bord sparen. Dit jaar is het decor een kerstman voor de openhaard.

Chistmas Glass

Glazen schalen met een kerstdecor.

Toy's Delight

Een servies met speelgoed decor. Nostalgisch speelgoed wat herinneringen uit je jeugd oproept. In drie kleuren rood, groen en wit is dit bekende servies van Villeroy mooi met elkaar te combineren. Het is een hele brede serie van borden, mokken en schalen in vele vormen en formaten.

Toy's Delight Royal

Het bekende Toy's Delight servies maar dan in effen wit. Op de randen van het servies staan de bekende speelgoed decors. De serie bestaat uit borden, mokken, schalen en theepot.

Toy's Fantasy

Deze serie bestaat vooral uit heel veel serveerschalen, borden en kommen. Ieder met een print die de fanatasie boven haalt. Met decors van Kerstrituelen. Het geeft je een warm nostalgisch Kerst gevoel.

Winter Bakery

De titel zegt het eigenlijk al. Winter bakkerij. Mooi servies met decors van winterse lekkernijeen passend bij het seizoen.

Kerst decoratie

De decoraties van Villeroy gaan van vele Kersthuisjes waar waxinelichtjes in kunnen tot Kerstmannen, kerstbomen en hangers voor in de boom. Allen van porselein gemaakt.

Al het Kerst servies van Villeroy & Boch is gemaakt van een premium porselein. Het servies is vaatwasser en magnetron bestendig.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking