Spring Pannensets

Ben je opzoek naar een nieuwe pannenset? Zie je de bomen door het bos niet meer door het overweldigende aanbod aan kookpannen? Welke moet je nu kiezen? We helpen je graag een eindje op weg om je kennis te laten maken met de pannensets van het Zwitserse merk Spring


Het merk Spring Switzerland is destijds vooral bekend geworden vanwege de kookgerei series in het 5-lagen materiaal. Inmiddels ruim 30 jaar ervaring rijker heeft men het verwerken van dit bijzondere materiaal tot in de puntjes geperfectioneerd wat zorgt voor hoge kwaliteit kookpannen voor dagelijks gebruik. 


De Spring kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Dus of je nu op gas, inductie, elektrisch of keramisch kookt de Spring pannen zullen hun werk voor je doen. Tevens zijn de pannen vaatwasser geschikt.

Spring Fusion2 +

is een pannenserie dat onderscheidt zich doordat de grepen van de pannen omhuld zijn met een siliconen laag. Die zorgt ervoor dat je de grepen kunt blijven aanpakken tijdens het koken. Daarnaast hebben deze pannen een afgietsysteem in de deksel. Door de deksel te draaien zodat de afgietgaatjes vooraan komen, giet je je groenten of pasta gemakkelijk af. De siliconen rand in de deksel zorgt ervoor dat de deksel ook op zijn plaats blijft tijdens het afgieten.

 

De rvs pannen bestaan uit 5 lagen. Het meerlagenmateriaal zorgt voor optimale geleiding en warmteverdeling, en is zeer energiezuing.


Deze pannenset bevat:

kookpan hoog model, 16 cm (2,0 l),
kookpan laag model, 20 cm (2,7 l),
kookpan hoog model, 20 cm (3,7 l),
kookpan hoog model, 24 cm (6,5 l).

De Brigade Basic pannenset met glazen deksel

heeft een slimme combinatie van functie en design. Het 5-laags rvs materiaal draagt ​​de warmte extreem snel en gelijkmatig over naar de rand van de pan. Zo bespaar je tijd en energie. Het glazen deksel met het stevige handvat past perfect en maakt energiebesparend visueel koken mogelijk.

 

De gesloten panrand draagt ​​bij aan de lange levensduur van de pannenserie - het geeft corrosie geen kans. De ergonomisch gevormde handgrepen blijven echt koel - ze zijn thermisch geïsoleerd.

 

De Brigade Basic pannen van Spring zijn ook van binnen goed doordacht. Dankzij de maatschaal laat je de maatbeker in de lade. Deze pannenset is geschikt voor alle soorten fornuizen inclusief inductie en is vaatwasmachinebestendig.


Deze pannen zijn verkrijgbaar in een 4-delige set en 3-delige set

Spring Brigade Basic 4-delige Pannenset bevat:

Hoge kookpan: Ø 16 cm / Hoge kookpan: Ø 20 cm / Hoge Kookpan: Ø 24 cm/ Lage Kookpan: Ø 20 cm

Spring Brigade Basic 3-delige Pannenset bevat:
Kookpan: Ø 16 cm / Kookpan: Ø 20 cm / Steelpan: Ø 16 cm zonder deksel

De 4-delige pannenset Brigade Premium RVS Deksel
Het rvs van deze pannenset bestaat uit meerdere lagen en zorgt voor optimale geleiding en warmteverdeling, en is zeer energiezuinig.

 

In deze serie van Spring komen vorm en functie perfect samen. De pannen zijn gemaakt van meerlagenmateriaal met een geborstelde, matte RVS buitenkant. De grepen en handvatten zijn ergonomisch gevormd en hol vanbinnen. Hierdoor blijven ze koel tijdens het koken. De Brigade pannen worden dagelijks gebruikt en getest door amateurs en professionals over de hele wereld, en zijn een favoriet geworden sinds de introductie.

 

Deze pannenset bevat:

Kookpan hoog model, 16 cm (2,0 l),

Kookpan hoog model, 18 cm (2,7 l),

Kookpan hoog model, 20 cm (3,7 l),

Steelpan 16 cm (1,4 l)

5- laags roesvrijstaal

De 5 laags pannen van Spring maakt dat de pannen een zeer goede warmteverdeling hebben. Door de luchtsleuven en verschillende materialen tussen de wanden verdeeld de warmte zich tot bovenaan de pan. Dus niet alleen de bodem wordt verwarmt die vervolgens de inhoud moet verwarmen maar de zijkanten naar boven toe worden ook verwarmt zodat de inhoud sneller warm wordt. De inhoud is dus sneller op temperatuur en houdt ook langer de temperatuur vast. Zo kook je energiezuinig. 

Opbouw lagen:  materiaal met een buitenlaag van inductie-compatibel 18/0 roestvrij staal, binnen een roestvrijstalen laag 18/10 en een driedubbele aluminium kern. 

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking