Senses of Living gaat verhuizen!

Senses of Living gaat verhuizen!


All Aboard! Ondernemen is vooruit kijken, inspelen op de behoefte, nieuwe mogelijkheden zoeken en bijsturen waar nodig om de wind in de zeilen te houden. Met Manouschka aan het roer van onze 4-koppige bemanning zwaaien wij voorjaar 2020 af met onze kook- en servieswinkel in de Engestraat en zetten wij koers naar de Smedenstraat in Deventer.


Wij groeien uit onze voegen en snakken naar meer ruimte voor onze mooie merken. Service met een lach, advies vanuit productkennis en Enthousiasme met een hoofdletter E maken dat Senses of Living al ruim 15 jaar een begrip is in Deventer en omstreken. Ook online voorzien wij in de behoefte,dagelijks versturen wij vele pakketten in Nederland maar ook België en Duitsland.


Uiteraad nemen wij de merken Arabia, Blond Amsterdam, Boretti, illy, Bredemeijer, Gefu, iittala, Kitchenaid, Le Creuset, Magimix, Pip Studio, Sabatier, Villeroy en Boch en WMF mee. Met voorgaande hoog in het vaandel bent u vanaf het voorjaar van 2020 van harte welkom in onze nieuwe winkel aan de Smedenstraat 22!

De webshop zal gedurende de verhuizing gewoon doordraaien!

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking