Scanpan TechnIQ pannen

Met een fundamenteel nieuwe technologie is Scanpan erin geslaagd een oppervlak te creeëren dat alle vorige achter zich laat op gebied van hardheid en dus sterkte en duurzaamheid. Het voedsel laat uitzonderlijk makkelijk los, zonder gebruik van boter en is zeer makkelijk te reinigen. Maak kennis met de TechnIQ serie van Scanpan.

Wereldwijd de voorkeur van Chef-koks
Scanpan pannen worden over de hele wereld gebruikt door gerenommeerde chefs. In masterchef op tv en onze tv kok Miljouschka kookt hier ook graag mee!

In de Scanpan geschiedenis van meer dan 60 jaar hebben ze zich ingezet om ervoor te zorgen dat de in Denemarken geproduceerde pannen uniek en fenomeen zijn. Iedere koekenpan wordt met de hand gegoten van gerecycled aluminium , gecombineerd met hoogwaardige en gepatenteerde technologieën maakt samen een wereldberoemde anti aanbak laag. Bekend als Scanpan Stratanium.

Stratanium
Scanpan heeft met de introductie van de Stratanium Coating opnieuw de grenzen overschreden met wat een anti aanbak laag kan doen. Het is ze gelukt een oppervlakte coating te ontwikkelen die een indrukwekkend loslaat effect combineert met unieke braad en bak eigenschappen. Dankzij deze sterke coating kun je zelfs met rvs keukengerei in je Scanpan TechnIQ pannen.

De Scanpan TechnIQ koekenpannen 22 cm, 26 cm, 30 cm

Dit is verre van een conventionele koekenpan. De lage scheve randen geven genoeg ruimte om het eten te draaien, wat vooral een voordeel is voor vis en andere kwetsbare ingrediënten.  Bovendien zorgen de uitlopende zijkanten ervoor dat voedsel gemakkelijk uit de pan glijdt zorgt het voor gelijkmatig aanbraden omdat de stoom snel de pan verlaat, waardoor de pan droog blijft om te bakken.

De extra lange steel is goed uitgebalanceerd, zodat je de koekenpan gemakkelijk in beweging kan houden terwijl je roert.

De TechnIQ koekenpan van Scanpan is voorzien van de Stratanium+ anti aanbaklaag van professionele kwaliteit.  Voedsel laat zeer gemakkelijk los. Zo hoef je voor een eitje bakken geen vloeistof te gebruiken! Het eitje zal perfect loslaten zodra de eiwitten gestold zijn.

Reinig je Scanpan pan goed na gebruik. Ontvet hem goed met heet water, afwasmiddel en een afwasborstel.

De Windsor Steelpan 22 cm
Perfect voor het inkoken van sauzen en bouillons. Waarom? dankzij de hoge, schuine wanden is er een groot raakvlak, waardoor de vloeistof snel vermindert. Zo zal een BBQ-saus snel indikken. De uitlopende zijden zorgen tevens voor gemakkelijk roeren en klutsen. Gebruik de Windsor steelpan hem ook voor pap of kleinere porties.

De Bistro Pan 26 cm
De hoge, afgeronde zijden van de Scanpan Bistro wok pan maken het eenvoudig om te roeren en op te kloppen zonder morsen. De afgeronde vorm en de diepte van de Bistro zorgen voor een veelzijdigheid aan gebruik om te bakken, braden , sudderen en meer. Gebruik je Bistro nog meer met de optionele accessoires. Zoals een pocheer inzetstuk voor het pocheren van eieren, vis en meer. Koop een stoominzet voor het stomen van groenten, vis en dumplings. Schaf een 26 cm deksel aan voor het sudderen.

De Kvadrat Braadslede
Een zeer veelzijdig product is de TechnIQ Braadslede van Scanpan. Naast bakken en roosteren in de oven kun je hem ook als 'grote koekenpan' gebruiken. Je hebt namelijk een immens oppervlak en de braadslede is ook gewoon geschikt voor gas, keramisch en inductie. Braad aan op je warmtebron, vroeg groenten, kruiden en vloeistof toe en plaats het in de oven. Het TechnIQ keukengerei is geschikt tot 260 graden in de oven. Verkrijgbaar in 2 maten en met deksels.

Tip: heerlijk recept van Foccacia brood gemaakt in de Kvadrat braadslede.

De Giant Hapjespan 30 cm
Het enorme kookoppervlak van deze Scanpan Giant Hapjespan zorgen ervoor dat je ernome stoofpotten en andere grote hoeveelheden kan maken. De extra hoge wanden zorgen voor gelijkmatig koken en het vasthouden van de warmte. Ideaal voor sauteren en sudderen. Optioneel een 30 cm deksel.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.