Scanpan Kookpannen

Scanpan kookpannen

Met de kookpannen van Scanpan haal je kwaliteit in huis. Mooie strak vormgegeven pannen die een eye catcher zijn op je aanrecht. De kookpannen van Scanpan zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Dus of je nu op gas, inductie of keramisch kookt iedereen kan van deze mooi pannen genieten.

Er zitten verschillende kookpannen in het Scanpan assortiment. Hieronder lichten we de Impact en de Techniq serie wat verder uit. Ook de aspergepan van Scanpan komt aan bod.

Scanpan Impact serie

Met de Scanpan kookpannen uit het Impact-assortiment krijg je uitstekend kookgerei zonder poespas. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en met details waar je elke dag van zult genieten:

- Druppelvrije rand.

- Capaciteitsmarkeringen aan de binnenkant om het werk gemakkelijker te maken.

- Gehard glazen deksel.

- Gegoten roestvrijstalen handgrepen -gemaakt om langer koel te blijven.

- Snelle warmteverdeling en optimaal warmtegebruik.

Deze kookpannen komen in een 3-delige set:

- 16 cm steelpan met deksel 1,8 Liter

- 20 cm kookpan met deksel 3,2 Liter

- 18 cm kookpan met deksel 2,5 Liter

Deze 3-delige set is nu in de aanbieding van € 225,- voor € 150,-

Scanpan Techniq kookpannen

De Techniq kookpannen van Scanpan shinen in je keuken! Met een hoogglans rvs het stralende middelpunt! De kwalitatief sterke pannen worden geleverd zonder deksel. Deze zijn uiteraard los verkrijgbaar. Met duidelijk leesbare inhoudsmaten heb je geen maatbeker meer nodig. Bij de hoge kookpan Techniq is een frituur inzet verkrijgbaar. Zo kun je de pan multifunctioneel gebruiken. Als kookpan voor je groenten, aardappelen, rijst, past maar ook als soeppan en dus ook als frituurpan.

Gebruik de frituurmand van Scanpan voor het koken van groenten en pasta maar ook voor het frituren van vlees, vis, groenten en frituursnacks. De frituurmand past perfect in de Techniq kookpan 6,8 Liter van Scanpan.

Vul je kookpan met zonnebloem of andere olie met hoge verbrandingsgraad , verhit de olie en plaats de frituurmand erin. Gebruik eventueel de handige frituurthermometer van Gefu deze bevestig je aan de pan en meet de temperatuur van de olie. De ideale temperatuur voor frituren is rond de 180 en 190 graden.

Tip: Gebruik de frituurmand van Scanpan ook voor het bakken van je oliebollen.

Scanpan Aspergepan

De Aspergepan van Scanpan helpt je voor het perfect gekookte asperges. De ruime pan van 4,5 liter met draadmand vergemakkelijkt het werk. Met een gegoten bodem van 6,4 mm voor optimale warmteverdeling en maximale duurzaamheid. Geleverd incl. deksel. De aspergepan is ook zeer geschikt voor het koken van maïs. 

Formaat Aspergepan:
Maat 16 cm
Hoogte zonder deksel 24 cm / met deksel 29,5 cm
Bodemdiameter 14,5 cm
Gewicht 1,63 kg
Bestand tegen hitte 260 ° C

Kijk voor het bereiden en serveren van de aspergers ook eens naar de aspergeschiller en aspergetang.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking