Scanpan CTX Pannen

Scanpan CTX Pannen

Sterk ontwerp en duurzame materialen. Scanpan CTX is een exclusieve serie kookgerei voor de dagelijkse eisen van fijnproevers. Met CTX krijg je compromisloos kookgerei in de beste Deense kwaliteit. Het antiaanbakoppervlak is buitengewoon robuust en veilig voor gebruik met metalen en stalen keukengerei. De duurzame antiaanbaklaag zorgt voor perfect koken en de buitenkant van geborsteld staal zorgt ervoor dat CTX er geweldig uitziet op elk fornuis.


Producten in het Scanpan CTX-assortiment hebben de bekende SCANPAN-antiaanbaklaag, die slijtvast en zeer gemakkelijk schoon te maken is. De coating bestaat uit meerdere lagen die tijdens het productieproces samensmelten tot één uitzonderlijk stevig oppervlak. Deze lagen bevatten geen schadelijke stoffen. Lees verderop in deze Blog alles over de Scanpan Stratanium laag.


Samengevat Scanpan CTX:

-Stratanium anti-aanbaklaag

-Geschikt voor alle warmtebronnen

-Optimale en gelijkmatige warmteverdeling

-Ovenbestendig tot 260°C,

-Gemaakt in Denemarken


Omdat de pannen ovengeschikt zijn kun je ze ook heel goed gebruiken voor bijvoorbeeld het bakken van een taart. Zie hier een heerlijk recept van Cheesecake met witte chocolade gemaakt in de Scanpan CTX Koekenpan.

De Scanpan CTX Koekenpannen

De gebogen zijkanten van deze koekenpan maken het gebruik met keukengerei makkelijker en de comfortabele ronde handgreep wordt niet heet. De pan is ovenvast tot 260 °C met een optimale warmteverdeling en maakt het gebruik van metalen keukengerei mogelijk. De CTX koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

De CTX koekenpannen zijn verkrijbaar in de maten: 20, 24 en 28 cm of een actie set met 20+26 samen.



De Scanpan CTX Wok
Deze grote en ruime wok van 32 cm uit de CTX-serie is voorzien van de populaire coating die ervoor zorgt dat voedsel niet aanbakt en tegelijkertijd mooi en gelijkmatig bruin wordt. De dikke constructie zorgt voor een perfecte warmteverdeling door de wok, waardoor hij ideaal is voor het bereiden van Aziatisch geïnspireerde gerechten.

De Scanpan CTX sauteer/ hapjespan

Deze mooi vormgegeven sauteerpan van Scanpan is gemaakt van aluminium en staal. De roestvrijstalen handgreep wordt niet heet en zorgt voor een veilige grip. De sauteerpan wordt geleverd met een slijtvaste coating, die maximale duurzaamheid biedt en ideaal is voor snelle stoofschotels.

De CTX heeft verschillende sauteer/ hapjespannen in het assortiment:

- Hapjespan met deksel 28 cm laag 2,5 liter

- Hapjespan met deksel 26 cm laag 2,25 liter

- Hapjespan met deksel 26 cm hoog 3,7 liter

- Sauteerpan met deksel 32 cm met 2 handgrepen 4,8 liter



De Scanpan CTX Kookpannen
De CTX kookpan van Scanpan is briljant ontworpen. Het deksel is gemaakt van gesatineerd gepolijst roestvrij staal en glas, zodat je het eten kunt zien terwijl het kookt. De zijhandgrepen zijn bevestigd met klinknagels en gemaakt van gegoten roestvrij staal, waardoor ze koel blijven en je vingers niet verbranden.

 De CTX kookpan is voorzien van de gepatenteerde antiaanbaklaag van Scanpan die bestand is tegen alle soorten keukengerei. De CTX pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

Over Scanpan en hun unieke anti aanbaklaag

Met een fundamenteel nieuwe technologie is Scanpan erin geslaagd een oppervlak te creeëren dat alle vorige achter zich laat op gebied van hardheid en dus sterkte en duurzaamheid. Het voedsel laat uitzonderlijk makkelijk los, zonder gebruik van boter en is zeer makkelijk te reinigen. Maak kennis met de CTX pannen van Scanpan.

Wereldwijd de voorkeur van Chef-koks
Scanpan pannen worden over de hele wereld gebruikt door gerenommeerde chefs. In masterchef op tv en onze tv kok Miljouschka kookt hier ook graag mee!

In de Scanpan geschiedenis van meer dan 60 jaar hebben ze zich ingezet om ervoor te zorgen dat de in Denemarken geproduceerde pannen uniek en fenomeen zijn. Iedere koekenpan wordt met de hand gegoten van gerecycled aluminium , gecombineerd met hoogwaardige en gepatenteerde technologieën maakt samen een wereldberoemde anti aanbak laag. Bekend als Scanpan Stratanium.

Stratanium
Scanpan heeft met de introductie van de Stratanium Coating opnieuw de grenzen overschreden met wat een anti aanbak laag kan doen. Het is ze gelukt een oppervlakte coating te ontwikkelen die een indrukwekkend loslaat effect combineert met unieke braad en bak eigenschappen. Dankzij deze sterke coating kun je zelfs met rvs keukengerei in je Scanpan CTX pannen.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking