Pip Studio Winter Wonderland 2022

Pip Studio Winter Wonderland servies

De herlancering van het Winter Wonderland servies van Pip Studio was een enorm succes en daarom hebben ze besloten om deze lijn terug te brengen met compleet nieuwe ontwerpen: het algehele donkerblauwe ontwerp is nog steeds de basis van de Winter Wonderland collectie maar ze hebben ruimte gemaakt voor nieuwe, meer winterse dieren, zoals herten, hazen en duiven, op het servies, oven- en bakvormen en op de theedoeken.

Het Winter Wonderland servies bestaat uit
- Onderbord 32 cm / Dinerbord 26,5 cm / Ontbijtbord 23 cm / Diep bord 21,5 cm / Gebaksbord 17 cm / Petit Four 12 cm
- Mini mokjes 145 ml / Medium mokken 350 ml / XL mokken 450 ml
- Kommen 9,5 cm / 12 cm / 15 cm / 18 cm
- Espresso kop & schotel / Cappuccino kop & schotel
- Suikerpot / Melkkan / Serveerbord
- Taartplateau groot en klein
- Theepot

Winter Wonderland Ovenschalen
Vul je Winter Wonderland servies aan met de porseleinen ovenschalen. Ronde schalen voor hartige taarten en quiches en rechthoekige ovenschalen voor lasagnes en ovenschotels. Gebruik de ramekins voor kleine eenpersoons ovengerechtjes.

Winter Wonderland Textiel
Maak je gedekte tafel af met het mooie textiel van de Winter Wonderland serie. De decoren van het servies zijn subtiel doorgetrokken op het textiel. Theedoeken, Tafelkleden, Tafellopers en Ovenwanten.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.