Onze top 10 cadeautips voor de feestdagen!

Wat moet je nu geven?

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd dat we weer leuke cadeaus voor elkaar kopen. Voor de één een hobby voor de ander wat lastiger want wat koop je nu voor een ander? Hier geven we je graag wat ideeën om cadeau te doen!

Als iemand van koken houdt kun je alle kanten op. Van goed keukengerei, keukenhulpen, messen, kookboeken tot serveerplanken en pannen. Of spaart iemand een bepaald soort servies dan kun je altijd een mooie aanvulling geven. Voor de wijnliefhebbers hebben we vele soorten wijnglazen, kelnersmessen en kurkentrekkers. Of dol op cocktails? Van shakers, lepels, glazen, ijsvormen en meer.

Hierbij onze top 10 cadeautips:

1. Kookboek; Toch wel heeft meest gegeven cadeau tijdens de feestdagen zijn kookboeken. De kookbijbels zijn daarin favoriet. Voor ieder genre is er wel een boek. Broodbijbel, Pastabijbel, Wildbijbel, Vegabijbel, Chocoladebijbel, Visbijbel, Koekjesbijbel, Stampotbijbel. En nog vele meer. Diverse bijbels zijn nu met €5,- korting. Bekijk hier alle kookboeken. Vanaf €26,99

Wildbijbel

2. iittala Taika Siimes mok in giftset. De Siimes is de nieuwste servies lijn van iitala. Het is een uitbreiding op de bekende Taika serie. De mok combineert erg goed met het bestaande iittala servies. Bekijk hier de mok. Prijs € 21,90

iittala mok Siimes

3. Blond Amsterdam servies; voor een Blond Amsterdam spaarder is het altijd leuk om een aanvulling op het servies te krijgen. Nieuw is het Kerstservies en de oliebollenschaal! Daarnaast kent het servies vele mokken, schaaltjes, borden en accessoires. Hier vindt je zoiezo iets leuks tussen! Bekijk hier het Blond Amsterdam servies.

oliebolleschaal blond amsterdam

4. Serveerplank; De houten serveerplank is in vele maten en soorten te krijgen. Bamboehout, Olijfhout,of accacia. Rond, lang, organisch of strak. Voor iedere smaak is er wel een plank te vinden. De serveerplank is een mooi middel om je borrelhapjes op te presenteren. Leuk om erbij te doen: kookboek Wereldhapjes om te delen of leuke tapasschaaltjes, olijven schaaltje, Pincho of houten lepeltjes. Bekijk hier alle serveerplanken. Vanaf € 7,95

serveerplanken

5. De balti Dish van Le Creuset; één van de nieuwste gietijzeren pannen in het assortiment van Le Creuset. De ideale pan voor eenpansgerechten, roerbakschotels maar ook te gebruiken als ovenschaal. De Balti Dish is een multifunctionele pan en staat ook nog eens heel leuk op tafel! Verkrijgbaar in 6 kleuren. Vanaf  €119,- Bekijk hier de Balti Dish.

balti dish le creuset

6. McEgg Christmas; toch wel het meest verkochte cadeau voor de kinderen. De McEgg is een leuk eiderop waar je met de hamer het eitje kapot kan tikken, de schillen in zijn hoed bewaard en met het lepeltje het ei eet. De McEgg is verkrijgbaar in verschillende varianten die erg geliefd zijn bij de kinderen. Prijs €12,99 Bekijk hier de MCEgg.

wmf mceggchristmas

7. Villeroy & Boch Kerstmokken, schalen en huisjes. Villeroy heeft bij ons toch wel het grootste assortiment Kerst servies. De mokken in geschenkdoos, de schalen met typische Kerst taferelen en de nostalgische muziekdoosjes en huisjes zijn een zeer geliefd cadeau. Bekijk hier het Villeroy & Boch Kerstassortiment.

villeroy kerst

8. Boter en kaasmesjes van Style de Vie; 4 mesje in verschillende kleuren handvaten vekrijgbaar. Verpakt in een mooi houten doosje. Vanaf €15,95 Bekijk hier alle kaas en botermesjes.

plank mesjes

9. Gefu Spiraalsnijder; de Spirelli is één van de meest verkochte keukenhulpen! Deze spiraalsnijder maakt in een handomdraai spiralen van je gourgettes, wortelen, aardappels, bieten en meer. Maak bijvoorbeeld een Gourgetti (koolhydraten arme spaghetti) of heerlijke salades met slierten. Leuk om het Spirelli kookboek bij te geven. Prijs: Spirelli groot: € 34,95 Spirelli klein: € 24,95. Klik hier om de Spirelli te bekijken.

spirelli

10. Proud Mary van Royal Delft; De porseleinen Proud Mary bestaat uit 4 losse onderdelen: de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd.

In totaal zijn er 6 verschillende Proud Mary's verkrijgbaar. Verpakt in mooie geschenkverpakking. Prijs €75. Bekijk hier de Proud Mary.

proud mary

Meer inspiratie nodig? Bekijk de artikelen hieronder of kom gezellig langs in onze winkel in het centrum van Deventer. Al onze artikelen worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Wilt u het ingepakt hebben? Geef dat dan aan bij opmerkingen en we pakken het mooi voor u in. Vanaf €25 verzenden wij gratis op uw adres.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking