Nieuwste Kerstservies 2020 van Villeroy & Boch is binnen

Villeroy & Boch Kerstservies

Villeroy heeft een heel breed assortiment aan Kerstservies. Zo kennen we de lijnen; Toy's Delight, Toy's Fantasy, Winter Bakery, Royal Classic, de Annual jaaredities en vele decoraties. Het bekende Toy's Delight servies met zijn nostalgische oud Hollandse speelgoed erop bestaat dit jaar 10 jaar! Dat wordt gevierd met een limited edition servies. Toy's Delight in het goud! Het servies bestaat uit een mok, schaal en ontbijtbord. Er is een beperkte voorraad van dit servies en op=op.

Pronkstuk van 2020 is La Boule.

Een 5-delige stapelbare serviesset. Je stapelt dit servies tot een ware bol (Dome).

De set bestaat uit 2 schalen, 2 borden met opstaande rand en 1 serveerbord.

Villeroy en Boch Toy's Delight la Boule

Annual Christmas 2020

Ieder jaar een nieuw decor. Het jaarlijkse servies wordt in een gelimiteerde oplage gemaakt en is daarmee extra bijzonder. Er zijn vele spaarders die uit ieder jaar één mok of bord sparen. Dit jaar is het decor een kerstman met een hert.

Toy's Delight

Het Toy's Delight servies is een servies met speelgoed decor. Nostalgisch speelgoed wat herinneringen uit je jeugd oproept. In drie kleuren rood, groen en wit is dit bekende servies van Villeroy mooi met elkaar te combineren. Het is een hele brede serie van borden, mokken en schalen in vele vormen en formaten. Vanwege het 10 jarig bestaan is er dit jaar een limited edtion in het goud!

Villeroy & Boch Toys Delight Limited edition goud

Toy's Delight Royal

Het Royal Classic servies lijk op het bekende Toy's Delight servies maar dan in effen wit. Op de randen van het servies staan de bekende speelgoed decors. De serie bestaat uit borden, mokken, schalen en theepot. Het servies is dit jaar uitgebreid met een roomstelletje wat schaaltjes en meer.

Toy's Fantasy

Het Toy's Fantasy servies bestaat vooral uit heel veel serveerschalen, borden en kommen. Ieder met een print die de fanatasie boven haalt. Met decors van Kerstrituelen. Het geeft je een warm nostalgisch Kerst gevoel.

Winter Bakery

De titel zegt het eigenlijk al. Winter bakkerij. Winter Bakery is een mooi servies met decors van winterse lekkernijeen passend bij het seizoen.

Kerst decoratie

De decoraties van Villeroy gaan van vele Kersthuisjes waar waxinelichtjes in kunnen tot Kerstmannen, kerstbomen en hangers voor in de boom. Muziekdoosjes en kaarsenstandaards. Allen van porselein gemaakt. Voor het ultieme Kerstgevoel.

Villeroy en boch kerstservies

Al het Kerst servies van Villeroy & Boch is gemaakt van een premium porselein. Het servies is vaatwasser en magnetron bestendig.

Bekijk al het Kerstservies op onze Kerstpagina van Villeroy & Boch hier.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking