Nieuw Skottsberg Pannen


Nieuw Skottsberg pannen

SKOTTSBERG® keert terug naar de essentie. De SKOTTSBERG® pannen zijn praktisch onverwoestbaar en worden daarmee een onderdeel van familierecepten die doorgegeven worden van generatie op generatie. De producten zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Daarnaast zijn ze toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Visie van Skottsberg: Skottsberg producten gaan niet alleen lang mee, ze worden vaak zelfs beter met de tijd. We vieren de terugkeer naar de echte essentie. Want écht is gewoon béter. Beter voor ons, beter voor de planeet en als het gaat om ons assortiment, ook beter om samen van eten te genieten. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om naar de lessen uit het verleden te kijken ter bescherming van onze toekomst. Daarom zijn de producten van Skottsberg gemaakt van natuurlijke bestanddelen. 

Gietijzeren pannen van SKOTTSBERG®:
Uniek in het assortiment: Lichtgewicht gietijzeren pannen! De koekenpannen en wok zijn van lichtgewicht gietijzer gemaakt. Zo blijven ze handteerbaar ook als je geen spierballen hebt! SKOTTSBERG® gietijzeren pannen zijn vooraf ingebrand, met alleen natuurlijke olie. Hierdoor ontstaat een natuurlijke antiaanbaklaag. Het is zeker raadzaam om de pan nogmaals zelf in te branden vóór het eerste gebruik.

Het gietijzerassortiment bestaat uit:

SKOTTSBERG® Gietijzeren wok van 34 cm

- SKOTTSBERG® Gietijzeren koekenpan 24 en 28 cm

- SKOTTSBERG® Gietijzeren grillpan 28 cm

- SKOTTSBERG® Gietijzeren poffertjespan 24 cm

- SKOTTSBERG® Gietijzeren braadpan 28 cm (geen lichtgewicht)


Roestvrijstalen pannen van SKOTTSBERG®:

SKOTTSBERG Tri-ply roestvrijstalen (RVS) pannen zonder anti-aanbak laag worden gebruikt vanwege de duurzaamheid, het natuurlijke koken, en het gemak van onderhoud en reiniging van de pan. Het zijn mooie pannen waar je ook “mooi” in kunt koken.

Deze pan kan tegen zeer hoge temperaturen. Er zit geen anti-aanbak laag in, die kan dus ook niet kapot gaan, en is dus ook niet schadelijk voor de gezondheid.

Wanneer je deze pan netjes behandelt heb je een pan voor het leven.

Dit is een Tri-ply (of 3-ply) roestvrij stalen (RVS) pan, wat betekent dat de pan is opgebouwd uit 3 lagen metaal. De laag aan de buitenkant van de pan is gemaakt van RVS, zodat deze erg sterk is en waardoor de pan ook geschikt is voor inductie. De tussenlaag is van aluminium, een extreem goed warmtegeleidend metaal. Hierdoor wordt de pan zeer snel en vooral gelijkmatig (zonder hotspots) warm. Omdat deze aluminium laag bij onze Skottsberg pannen geheel doorloopt in de zijkanten van de pan, wordt de pan tot boven aan de rand, gelijkmatig en snel warm. De derde laag, aan de binnenkant van de pan, is van hoogwaardig 18/10 RVS.

Deze SKOTTSBERG Tri-ply RVS pan is maar liefst 2,5 mm dik, waardoor hij niet kromtrekt op inductie en de warmte zeer goed behouden blijft tijdens de bereiding.

Het roestvrijstalen assortiment bestaat uit:

- SKOTTSBERG® roestvrijstalen koekenpan 24 en 28 cm

- SKOTTSBERG® roestvrijstalen wok 28 cm

Bij de artikelen vindt je uitgebreide informatie over het gebruik van je SKOTTSBERG pan, hoe in te branden, hoe te verzorgen, schoon te maken en tips!

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking