Nieuw! Like servies van Villeroy & Boch

Nieuw van Villeroy & Boch group: Like Servies

Het Like servies is onderdeel van de Villeroy & Boch Group. Het merk Like staat opzich zelf en is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is een compact eigentijds basis servies voor een zeer betaalbare prijs. Het Like servies is heel nieuw en kent meerdere servieslijnen. De Basic Voice, Neo White en Organic hebben wij al in collectie en op voorraad. Like is een porselein servies.

Neo White servies

Het Neo White servies van Like is herkenbaar door de dikke rand. De rand die in de borden verwerkt zijn geven een mooi kader waarin je eten gepresenteerd wordt. De serie bestaat uit een diep bord, dinerbord, ontbijtbord en kom. Mooi klassiek, jong en romantisch vormgegeven servies. Het witte servies is een mooie basis die je naar eigen smaak alle kanten op kan uitbreiden.

Like servies Neo white

Basic Voice servies

Het Basic Voice servies van Like is heel glad, egaal en strak vormgegeven. De eenvoud maakt het een bijzonder mooi servies. De serie bestaat uit een dinerbord, ontbijtbord, diep bord, kom en saladeschaal. Een goede basis die je naar eigen smaak kunt uitbreiden. 

Like servies voice basic

Omdat het Like servies onderdeel is van Villeroy & Boch is de witte porselein kleur overal gelijk. Hierdoor kun je alle lijnen van Villeroy & Boch en Like heel makkelijk met elkaar combineren. Vul bijvoorbeeld je Neo White servies aan met mokken uit de Artesano van Villeroy & Boch. Wil je meer kleur? Denk dan eens aan de Colourful Life of Manufacture van Villeroy. Doordat de basiskleur (ondergrond kleur) gelijk is staat dit altijd. 

Like Organic servies

Met organisch servies speelt Like helemaal in op de trend van nu. Ieder item is uniek. Onderling kunnen er variaties in vorm en kleur zitten. Het Turquoise kleurige Organic servies is een mooie blauwe kleur en combineert mooi met de kleuren donker blauw en sand. De donkerblauwe is een diep blauwe kleur en de sand is een mooie licht bruine zandkleur. Je kunt het Organic servies van Like naar smaak combineren. Kies je voor één kleur of combineer je meerdere door elkaar? Het Organic servies is een porseleinen servies wat vaatwasser en magnetron bestendig is.

Like Organic servies

Bekijk hier het complete Like servies.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking