Nieuw in ons assortiment Scanpan

Het Deense merk Scanpan

Trots zijn wij met de nieuwe aanwinst in ons assortiment. Het Deense merk Scanpan ontwikkelt pannen en ander kookgerei van wereldklasse. Deze kwalitatieve pannen voldoen niet alleen aan de strengste eisen die een echte chef aan zijn pannen stelt, het is ook duurzaam geproduceerd met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. 

Kwaliteit staat bij dit merk centraal, wat duidelijk terug te zien is in ieder product. De pannen van Scanpan staan garant voor hoge prestaties en maximale duurzaamheid. Scanpan is een van de grootste fabrikanten van pannen met een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en de producten worden naar meer dan 50 landen ter wereld geëxporteerd.

Of je nu opzoek bent naar een kookpan, koekenpan, hapjespanwok of braadslede. Scanpan heeft een compleet assortiment pannen.

Mileubewust en duurzaam met Scanpan

Scanpan doet er alles aan om een zo minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Met innovatieve productievormen en nieuwe recycle technieken. Kookgerei van Scanpan wordt gemaakt van gereclyed aluminium ( bijvoorbeeld van frisdrank of bierblikjes) dat wordt verwerkt tot een hoogwaardig legering en afgestemd op de kwaliteitseisen. Scanpan heeft een zeer langer levensduur wat bijdraagt aan het ecologisch profiel.

Wij hebben de volgende series pannen opgenomen in ons assortiment: TechnIQHaptIQImpact en Fusion 5

Scanpan TechnIQ serie:

De TechnIQ is in het leven geroepen met als doel te voldoen aan de vereisten die een chef stelt aan zijn belangrijkste gereedschap. De TechnIQ reeks staat bekend omwille van zijn volledig nieuwe ontwerp met een revolutionaire anti aanbaklaag: Stratanium. Met een fundamenteel nieuwe technologie is Scanpan erin geslaagd een oppervlak te creeëren dat alle vorige achter zich laat op gebied van hardheid en dus sterke en duurzaamheid. Het behoudt zijn perfecte voedsel-vrijgave die uitzonderlijk eenvoudig re reinigen is. De TechnIQ pannen staan bekend om uitzonderlijk loslaten en schroeien en toch krokant bakken. Vetvrij bakken en ovenbestendig tot 260 graden. En niet onbelangrijk: eenvoudig te reinigen. De TechnIQ serie van Scanpan bestaat uit koekenpannen, hapjespannen, wok en een braadslede. 

scanpan techniq koekenpan

Scanpan HaptIQ serie:

De HaptIQ-serie van Scanpan is voor wie op zoek is naar het sublieme in zijn keuken en die houdt van designdetails die gepaard gaan met een elegante en exclusieve look. Het is een combinatie van een rvs buitenzijde en de fijne Stratanium anti aanbak aan de binnenzijde. De HaptIQ heeft alles wat je nodig hebt voor je keuken - koekenpannen, potten, pannen, wok. En het hele assortiment is toepasbaar op alle warmtebronnen, ook inductie. Het materiaal is een samengestelde vijflaagse constructie, die allemaal bijdragen aan de sterkte en eigenschappen van de kookapparatuur. Een roestvrijstalen laag verhoogt de duurzaamheid en maakt de kookapparatuur geschikt voor inductie, terwijl een aluminium kern bijdraagt ​​aan een optimale warmteverdeling. HaptIQ is gemaakt met de revolutionaire Stratanium+ antiaanbaklaag, ontwikkelt door Scanpan. Stratanium+ staat – naast zijn ongeëvenaarde hardheid en duurzaamheid – bekend om zijn alternatieve 'knapperigheid' en 'knetterend' geluid, wanneer je je eten bakt en bruint. Een geluid dat wordt veroorzaakt door de microholtes die tijdens het gebruik ontstaan.

scanpan haptiq pannen

Scanpan Fusion 5 serie:

Staal - aluminium - staal. Dat is de korte versie over de opbouw van de Scanpan Fusion 5 serie. Stel je een plaat met vijf lagen voor die is gevormd tot pan - dat is Fusion 5. De materialen in de vijf lagen zijn zorgvuldig geselecteerd: slijtvast 18/10 staal aan de binnenkant, aluminium kern voor een uitstekende warmteverdeling, 18/0 staal aan de buitenkant zodat hij geschikt is voor inductie. Het feit dat aluminium helemaal vanaf de basis en langs de zijkanten loopt, maximaliseert het warmtegebruik, waardoor de voorbereidingstijd tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent ook energiebesparing. De Fusion5 lijn kenmerkt zich door de spiegel gepolijste buitenkant. Druppelvrije rand, stalen deksels, gegoten rvs handgrepen (gemaakt om langer koel te blijven) en snelle warmteverdeling. Lichtgewicht om makkelijk te hanteren. Ovenbestendig tot 260 graden en geschikt voor alle warmtebronnen. En na gebruik mag hij in de vaatwasser.

scanpan fusion 5

Scanpan Messen

Moderne keukenmessen worden in de hedendaagse keukens op de proef gesteld - ze moeten bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, ze moeten veilig in gebruik zijn en ze moeten functioneel zijn. De Scanpan Classic messenserie is gemaakt van hoogwaardig Duits staal om elegant te voldoen aan de behoeften van moderne keukens en om de test te doorstaan! De Scanpan Classic serie is een aantrekkelijke en eenvoudige serie keukenmessen met hoge functionaliteit en betaalbare prijzen.

Scanpan messen

Scanpan Keukengerei

Om je Scanpan collectie compleet te maken hebben we keukengerei zoals een spatelsoeplepel en opscheplepels. Passend in de vormgeving van Scanpan en de kwaliteit die je mag verwachten van dit Deense merk.

scanpan spatel

Scanpan Kookpannen

Met de kookpannen van Scanpan haal je kwaliteit in huis. Mooie strak vormgegeven pannen die een eye catcher zijn op je aanrecht. De kookpannen van Scanpan zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Dus of je nu op gas, inductie of keramisch kookt iedereen kan van deze mooi pannen genieten. Met de Scanpan kookpannen uit het Impact-assortiment krijg je uitstekend kookgerei zonder poespas. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en met details waar je elke dag van zult genieten.

De Techniq kookpannen van Scanpan shinen in je keuken! Met een hoogglans rvs het stralende middelpunt! De kwalitatief sterke pannen worden geleverd zonder deksel. Deze zijn uiteraard los verkrijgbaar. Met duidelijk leesbare inhoudsmaten heb je geen maatbeker meer nodig. Bij de hoge kookpan Techniq is een frituur inzet verkrijgbaar. Zo kun je de pan multifunctioneel gebruiken. Als kookpan voor je groenten, aardappelen, rijst, past maar ook als soeppan en dus ook als frituurpan.

Gebruik de frituurmand van Scanpan voor het koken van groenten en pasta maar ook voor het frituren van vlees, vis, groenten en frituursnacks. De frituurmand past perfect in de Techniq kookpan 6,8 Liter van Scanpan.

Vul je kookpan met zonnebloem of andere olie met hoge verbrandingsgraad , verhit de olie en plaats de frituurmand erin. Gebruik eventueel de handige frituurthermometer van Gefu deze bevestig je aan de pan en meet de temperatuur van de olie. De ideale temperatuur voor frituren is rond de 180 en 190 graden.

Tip: Gebruik de frituurmand van Scanpan ook voor het bakken van je oliebollen.

De Aspergepan van Scanpan helpt je voor het perfect gekookte asperges. De ruime pan van 4,5 liter met draadmand vergemakkelijkt het werk. Met een gegoten bodem van 6,4 mm voor optimale warmteverdeling en maximale duurzaamheid. Geleverd incl. deksel. De aspergepan is ook zeer geschikt voor het koken van maïs.

scanpan kookpannen

Nieuwschierig geworden? Bekijk hier het hele Scanpan assortiment.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment

New comment

You are replying to a comment

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking